1. Σχεδιάζουμε τους ανελκυστήρες για να εφαρμόζουν σε στενές σκάλες για σας αλλά και τους άλλους που χρησημοποιούν την σκάλα. Οι λεπτές ράγες, ο συμπαγής φορέας, τα μπράτσα, το κάθισμα και το υποπόδιο που διπλώνουν εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει ελεύθερος χώρος για τους άλλους χρήστες της σκάλας. Εξαιρετικά πρακτικό και βολικό για όλους

2. Οι ανελκυστήρες μας προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε τύπο περιστροφικής σκάλας και αν έχετε. Οι ράγες του ανελκυστήρα κατασκευάζονται για να ακολουθούν απόλυτα κάθε κλίση της σκάλας σας, ακόμη και αν βρίσκεται στο πλατύσκαλο ή στους διαδρόμους. Επιπλέον, μπορείτε να προεκτείνετε τη ράγα της σκάλας σας πέρα από το καθορισμένο της ύψος, ώστε να ευθυγραμμίζετε αμέσως με το πλατύσκαλο και να έχετε ακόμη πιο εύκολη αποβίβαση η να επιλέξετε ηλεκτρική περιστροφή του καθίσματος για εύκολη επιβίβαση / αποβίβαση.

3. Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται σε μια εργάσιμη μέρα και με την λιγότερη δυνατή ενόχληση. Επειδή οι ράγες στερεώνονται στα σκαλιά και όχι στον τοίχο, η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Οι τεχνικοί μας αφού ολοκληρώσουν την εγκατάσταση και καθαρίσουν τον χώρο θα ελέγξουν την άψογη λειτουργία του ανελκυστήρα και θα φροντίσουν να εξοικειωθείτε με τη χρήση του και να λύσουν τυχόν απορίες σας.

4. Οι ανελκυστήρες μας λειτουργούν με μπαταρίες και μπορείτε να τους χρησημοποιείτε και κατα την διάρκεια διακοπής στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

5. Η Stannah ήταν ο πρώτος κατασκευαστής που εξασφάλισε πλήρη πιστοποίηση του Βρεττανικού προτύπου BS5750 για την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Όλοι οι ανελκυστήρες Stannah υποβάλλοντε σε αυστηρούς ελέγχους και δοκιμές για διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια καθόλη την διαρκεια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Η Stannah δείχνει τον δρόμο στο σχεδιασμό και την καινοτομία. Η συνεχής εξέλιξη εξασφαλίζει ότι τα προϊόντα καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελάτών.

6. Η Stannah είναι μέλος του οργανισμού LEIA - Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ανελκυστήρων και Ασανσέρ. Είναι δεσμευμένη να διατηρεί τα αυστηρότερα επίπεδα ποιότητας, από τον σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή, και τα ψηλότερα επίπεδα ασφάλειας.

7. Η Α. Παφίτης Λτδ παρέχει υποστήριξη και εξυπηρέτηση. Δεν ξεχνούμε εσάς και τον ανελκυστήρα σας μετά την εγκατάσταση.   Επικοινωνήστε μαζί μας