Η αγορά ανελκυστήρα σκάλας είναι πιο οικονομική από μια μετακόμιση

Μια κοινή ανησυχία που έχουν όσοι σκέφτονται να αγοράσουν έναν ανελκυστήρα σκάλας είναι η τιμή του, οπότε πολλοί ξεχνούν την αληθινή αξία αυτού του προϊόντος, σε σύγκριση με το κόστος των εναλλακτικών επιλογών.

Εάν δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις σκάλες σας, ίσως να σκέφτεστε την πιθανότητα να μετακομίσετε σε ένα ισόγειο σπίτι. Μπορεί μάλιστα να σας φαίνεται και η απλούστερη επιλογή.

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μετακομίσατε; Θυμάστε πόσο δύσκολο ήταν; Να προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε όλα σας τα αντικείμενα και να τα βάλετε σε μια σειρά. Να βρίσκετε πράγματα που ούτε θυμόσασταν πως είχατε. Να τα τοποθετείτε όλα σε κούτες. Να βρίσκετε φορτηγό για τη μεταφορά. Όλα τα βάρη που έπρεπε να μεταφέρετε και το άγχος που προκαλεί η διαδικασία. Για να μην αναφερθούμε στην ταλαιπωρία που εμπλέκεται όταν πρέπει να πουλήσετε το παλιό σας σπίτι ή ψάχνετε να βρείτε ένα στο εύρος τιμών που θέλετε.

Η μετακόμιση έχει μεγάλο οικονομικό κόστος, σε σύγκριση με την αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας, αλλά και συναισθηματικό. Είναι εξαντλητική. Και στενάχωρη. Σας αναγκάζει να αφήσετε πίσω όλες τις αναμνήσεις που αποκτήσατε μέσα στα χρόνια.

εγκατάσταση ανελκυστήρα σκάλας

Για όλους αυτούς τους λόγους, η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι η ιδανική επιλογή. Έτσι θα μπορείτε να παραμείνετε στο αγαπημένο σας σπίτι, με τα πράγματά σας, δίπλα στους γείτονες και την κοινότητά σας. Και θα μπορείτε να παραμείνετε δραστήριοι, αφού θα βρίσκεστε σε οικείο περιβάλλον. Εκεί που έχετε τη ρουτίνα σας και ξέρετε τι κάνετε. Ο ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να σας βοηθήσει να τα κρατήσετε όλα αυτά. Μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας και να κινήστε σε αυτό με ασφάλεια και άνεση.

Ο ανελκυστήρας σκάλας αποτελεί τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να ελέγξετε τις σκάλες σας

Προτιμώντας να αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah αντί να μετακομίσετε, παίρνετε μια οικονομική απόφαση που θα σας επιτρέψει να παραμείνετε στο αγαπημένο σας σπίτι. Μια απόφαση που θα σας ξαναδώσει τον έλεγχο του σπιτιού σας. Που θα σας ξαναδώσει την ανεξαρτησία σας. Που θα σας ξαναδώσει την ενέργειά σας.

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν σημαίνει ότι θα ασκήστε λιγότερο. Σημαίνει ότι θα έχετε την ενέργεια για να κάνετε όλα όσα είναι σημαντικά για εσάς. Πόση χαρά σας προσφέρει η χρήση της σκάλας σας; Σκεφτείτε πόση χαρά παίρνετε όταν έχετε την ενέργεια να βγείτε για έναν καφέ και όταν γυρίσετε σπίτι, να ξέρετε ότι θα μπορείτε να ανεβείτε τη σκάλα χωρίς κόπο. Τα πράγματα που σας δίνουν χαρά είναι και αυτά που σας κρατούν δραστήριους. Κηπουρική. Γιόγκα. Κολύμπι. Χορός. Με την ενέργεια που θα έχετε, θα μπορείτε να αρχίσετε κι ένα καινούριο χόμπι. Ή μπορεί να την αξιοποιήσετε για να περνάτε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ό,τι κι αν αποφασίσετε, σίγουρα θα είναι κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον από τη χρήση της σκάλας και σίγουρα πολύ ασφαλέστερο!

Τα πλεονεκτήματα της αγοράς ανελκυστήρα σκάλας

Όταν αγοράζετε έναν ανελκυστήρα σκάλας, απολαμβάνετε πολλά πλεονεκτήματα. Ειδικά αν συγκρίνετε αυτήν την επιλογή με όλο το άγχος μιας μετακόμισης.

  • Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι φτηνότερη από μια μετακόμιση
  • Θα μπορείτε να παραμείνετε στο αγαπημένο σας σπίτι
  • Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας απαιτεί λιγότερη από μία ημέρα
  • Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας δεν απαιτεί βαριές εργασίες
  • Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας δεν προκαλεί ζημιές στις σκάλες ή στους τοίχους σας
  • Θα μπορείτε πάλι να απολαύσετε όλο σας το σπίτι και να μην περιορίζεστε στο ισόγειο
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας μπορούν να εγκατασταθούν σε κάθε σκάλα, ευθεία, με στροφές, ελικοειδή, μεγάλη, μικρή, στενή ή απότομη

Για την εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν απαιτούνται βαριές εργασίες και επειδή η τοποθέτηση γίνεται στη σκάλα και όχι στους τοίχους, μπορεί να εγκατασταθεί σε κάθε τύπο υλικού. Είτε η σκάλα σας είναι φτιαγμένη από ξύλο είτε τσιμέντο, τούβλο, πλακάκια ή μέταλλο, ο ανελκυστήρας μπορεί να εγκατασταθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Πώς μπορώ να αγοράσω έναν ανελκυστήρα σκάλας;

Ακολουθήστε τα παρακάτω τρία εύκολα βήματα και ανακτήστε την ελευθερία σας, χωρίς άγχος και ταλαιπωρία.

  1. Προγραμματίστε σήμερα τον έλεγχο του σπιτιού σας και κλείστε ένα ραντεβού αξιολόγησης κινητικότητας και κατοικίας. Ο σύμβουλός μας θα μετρήσει τις σκάλες σας και θα σας κάνει τις κατάλληλες ερωτήσεις, για να σας προσφέρουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.
  2. Ζητήστε τη δωρεάν προσφορά σας, που περιλαμβάνει δωρεάν εγκατάσταση και εγγύηση 2 ετών.
  3. Πριν να το καταλάβετε, η ομάδα εγκατάστασής μας θα χτυπήσει την πόρτα σας για να τοποθετήσει τον ανελκυστήρα σας. Οι εγκαταστάσεις απαιτούν λιγότερη από μία ημέρα και οι φιλικοί τεχνικοί μας θα φροντίσουν να σας εξοικειώσουν με το προϊόν πριν φύγουν.

Καλέστε μας τώρα και αποκτήστε ξανά την ελευθερία κίνησης στο σπίτι σας.