22750125

Καλέστε

Πόσο κοστίζει ένας Ανελκυστήρας Σκάλας;

Η τιμή εξαρτάται από τον συγκεκριμένο ανελκυστήρα σκάλας που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες. Στην Stannah κατασκευάζουμε ανελκυστήρες σκάλας που προσαρμόζονται απολύτως στο χώρο σας. Έτσι, κανένας δεν είναι πανομοιότυπος με κάποιον άλλο, όπως άλλωστε και τα άτομα που τους χρησιμοποιούν.

Ο ανελκυστήρας σκάλας μου είναι για:

Η τιμή του ανελκυστήρα σκάλας εξαρτάται από τα εξής:

 • Πόσο μακριά θα χρειαστεί να είναι η ράγα
 • Εάν η σκάλα σας είναι ευθεία ή με στροφές
 • Πόσες στροφές έχει η σκάλα σας
 • Εάν η σκάλα σας είναι εξωτερική ή εσωτερική
 • Από πόσα σκαλιά αποτελείται η σκάλα
 • Ποια καρέκλα είναι κατάλληλη για εσάς και τις ανάγκες σας
 • Εάν θέλετε να ανεβείτε περισσότερους από έναν ορόφους
 • Εάν θέλετε πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως περιστροφή
 • Εάν υπάρχουν πόρτες που θα περνάει ο ανελκυστήρας σκάλας

Ορισμένοι από τους παράγοντες αυτούς αποτελούν θέμα δική σας επιλογής, ενώ άλλοι εξαρτώνται από το σπίτι και τις σκάλες σας. Σε κάθε περίπτωση, οι ειδικοί μας σύμβουλοί θα χαρούν να σας ενημερώσουν για τις διαθέσιμες επιλογές αλλά και για την τιμή του ιδανικού ανελκυστήρα σκάλας για εσάς.

Αναρωτιέστε ποιος ανελκυστήρας σκάλας ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας; Ή ποιος θα σας βοηθήσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο να ανακτήσετε την ανεξαρτησία που είχατε χάσει;

Τότε επικοινωνήστε μαζί μας για έναν έλεγχο σκάλας. Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μαρκιά. Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας δώσουν όλες τις εξατομικευμένες πληροφορίες και συμβουλές που χρειάζεστε για να πάρετε μια ενημερωμένη απόφαση.

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά

Έχουμε βοηθήσει ήδη περισσότερα από 750.000 άτομα από όλο τον κόσμο να αποκτήσουν ξανά ελεύθερη πρόσβαση στο σπίτι τους. Γιατί να μην είστε οι επόμενοι;

Ο ανελκυστήρας σκάλας αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον σας.

Συγκρίνετε την τιμή ενός ανελκυστήρα σκάλας με το υψηλό κόστος μιας μετακόμισης. Με έναν ανελκυστήρα σκάλας θα μπορείτε να παραμείνετε περισσότερο στο σπίτι σας, στη δική σας κοινότητα, έχοντας γύρω σας άτομα που νοιάζονται για εσάς. Θα μπορείτε να εξοικονομείτε ενέργεια για να την αφιερώσετε σε όσα σας κάνουν ευτυχισμένους, αντί να τη σπαταλάτε ανεβαίνοντας και κατεβαίνοντας τη σκάλα.

Ξεκινήστε σήμερα, ζητώντας μια δωρεάν προσφορά >

Δραστηριοποιούμαστε ως εταιρεία για περισσότερα από 150 χρόνια και είμαστε η κορυφαία εταιρεία στους ανελκυστήρες σκάλας για περισσότερα από 40. Η πείρα μας μάς επιτρέπει να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στην αγορά, διατηρώντας σας ασφαλείς στο σπίτι σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Οι ανελκυστήρες σκάλας θεωρούνται συχνά είδος πολυτελείας, αλλά αν σκεφτείτε την ποιότητα της ζωής σας χωρίς τη χρήση ενός ανελκυστήρα, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πως αποτελεί μια ανάγκη.


Βοήθεια από την κυβέρνηση

Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι Κύπριοι πολίτες με σοβαρές κινητικές, αισθητηριακές ή άλλες αναπηρίες.

 • Δικαιούχοι του Σχεδίου είναι επίσης, Ευρωπαίοι πολίτες, οι οποίοι έχουν μόνιμη διαμονή στις περιοχές που ελέγχονται από την Κυπριακή Δημοκρατία για τουλάχιστον 12 συνεχείς μήνες, καθώς και άτομα με αναγνωρισμένο καθεστώς πρόσφυγα ή συμπληρωματικής προστασίας σύμφωνα με τις διατάξεις των περί Προσφύγων Νόμων, με σοβαρές κινητικές, αισθητηριακές ή άλλες αναπηρίες και πληρούν όλες τις απαιτούμενες πρόνοιες του Σχεδίου.
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιχορήγηση για ανελκυστήρες σκάλας Stannah, επικοινωνήστε μαζί μας και οι εκπρόσωποί μας θα χαρούν να σας υποστηρίξουν στην συμπλήρωση των σχετικών αιτήσεων.

Μάθετε περισσότερα για τις επιχορηγήσεις

scroll left button

scroll right button

Σειρά ανελκυστήρων σκάλας για εσωτερικές σκάλες

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΣΚΑΛΑΣ STANNAH STARLA

Ο ανελκυστήρας σκάλας Starla προσαρμόζεται απόλυτα στο χώρο και στο γούστο σας. Μια κομψή επιλογή, για να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΣΚΑΛΑΣ STANNAH SIENA

Ο ανελκυστήρας σκάλας Siena είναι ο πλέον δημοφιλής ανελκυστήρας μας. Μια έξυπνη και πρακτική επιλογή για κάθε σπίτι, ακόμη και για τις πιο στενές σκάλες.

stannah siena ανελκυστήρας σκάλας

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑΣ ΣΚΑΛΑΣ STANNAH SADLER

Εάν δυσκολεύεστε να καθίσετε, σας έχουμε τη λύση: ανελκυστήρας σκάλας Sadler, σχεδιασμένος για άτομα με περιορισμένη ευελιξία σε γοφούς και γόνατα.

scroll left button

scroll right button

Δείτε την πλήρη σειρά των ανελκυστήρων σκάλας μας

Μία τιμή, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Ίσως αναρωτιέστε αν στην τιμή θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως όχι. Η προσφορά σας καλύπτει τη μοναδική πληρωμή που χρειάζεται, η οποία καλύπτει τα πάντα. Κι όταν λέμε τα πάντα, το εννοούμε: από την επίσκεψή μας στο σπίτι σας έως και τις 2 επιπλέον επισκέψεις συντήρησης που δικαιούστε στα πλαίσια της εγγύησης 2 ετών.


Πόσο κοστίζει η λειτουργία ενός ανελκυστήρα σκάλας;

Έχουμε κι άλλα καλά νέα: η λειτουργία ενός ανελκυστήρα σκάλας κοστίζει σε ετήσια βάση λιγότερο από την αντίστοιχη λειτουργία ενός βραστήρα.


Ποια είναι η χρέωση για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας;

Καμία.

Πιστεύουμε ότι η κατασκευή του ανελκυστήρα σκάλας σας είναι μόνο η μισή δουλειά. Η υπόσχεσή μας ότι μπορείτε να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας εκπληρώνεται μόνο αφού ο ανελκυστήρας σκάλας εγκατασταθεί με ασφάλεια στο σπίτι σας, από τους εξαιρετικά ειδικευμένους τεχνικούς μας. Γι’ αυτό, η εγκατάσταση συμπεριλαμβάνεται στην δωρεάν προσφορά σας. Δεν κάνουμε μισές δουλειές.

Το ότι αναλαμβάνουμε εμείς οι ίδιοι την εγκατάσταση, μας επιτρέπει να είμαστε σίγουροι ότι ο ανελκυστήρας σκάλας θα είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερος. Βεβαιωνόμαστε ότι όλοι οι έλεγχοι ποιότητας που εκτελούνται στο εργοστάσιό μας, εκτελούνται και στο σπίτι σας.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η δωρεάν προσφορά σας περιλαμβάνει:

 • Την τιμή του ιδανικού ανελκυστήρα σκάλας για εσάς
 • Τη γρήγορη και καθαρή εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας στο σπίτι σας
 • Τη βοήθεια και τις συμβουλές που χρειάζεστε, τηλεφωνικά ή αυτοπροσώπως
 • Μια πλήρη εγγύηση 2 ετών που περιλαμβάνει και υπηρεσία τεχνικών

Θέλουμε να βελτιώνουμε την ποιότητα της ζωής σας. Και αυτό αποτελεί προτεραιότητά μας. Γι’ αυτό, είμαστε απόλυτα ξεκάθαροι σε ό,τι πληροφορίες σας παρέχουμε. Μία τιμή. Μία πληρωμή.


Μεταχειρισμένοι Ανελκυστήρες Σκάλας

Δεν προτείνουμε την αγορά μεταχειρισμένου ανελκυστήρα σκάλας από οποιαδήποτε εταιρεία ή άτομο εκτός μιας εταιρείας ανελκυστήρων σκάλας. Οι αναβαθμισμένοι ανελκυστήρες σκάλας της Stannah μπορεί να είναι η επιλογή που αναζητάτε. Οι αναβαθμισμένοι ανελκυστήρες είναι πιο φθηνοί από τους νέους και συνοδεύονται και αυτοί από εγγύηση Stannah, διατηρώντας σας ασφαλείς στο σπίτι σας, με πολύ χαμηλότερο κόστος.


Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά

Δεν μπορούμε να σας δώσουμε online προσφορά για τον ανελκυστήρα σκάλας σας, αφού δεν θα ήταν ακριβής. Θα χρειαστεί να σας γνωρίσουμε για να αξιολογήσουμε τις ανάγκες κινητικότητάς σας και να σας δώσουμε συμβουλές προσαρμοσμένες σε εσάς.
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά