Οδηγός αγοράς ανελκυστήρα σκάλας

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας

Για να βρούμε την καλύτερη επιλογή για εσάς, θα πρέπει να σας γνωρίσουμε και να δούμε πώς είναι η σκάλα σας. Παρακάτω ακολουθούν τα τρία απλά βήματα που θα χρειαστεί να ακολουθήσετε για να ανακτήσετε τον έλεγχο του σπιτιού σας.

Πώς να αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας της Stannah

Έχουμε μια απλή διαδικασία 3 βημάτων που μπορείτε να ακολουθήσετε όταν θέλετε να αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας.

1) Αξιολόγηση

Το πρώτο βήμα είναι ένας δωρεάν έλεγχος σκάλας, στη διάρκεια του οποίου ο σύμβουλος πωλήσεών μας θα μετρήσει τη σκάλα σας και θα πάρει πληροφορίες για εσάς, ώστε να μπορεί να σας κάνει τη σωστή πρόταση.

2) Προσφορά

Μετά τη μέτρηση της σκάλας σας, εσείς θα αποφασίσετε για τις λεπτομέρειες της καρέκλας: το μοντέλο, το χρώμα και τα ειδικά χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, ο σύμβουλός μας θα σας δώσει μια δωρεάν προσφορά, χωρίς δεσμεύσεις.

3) Εγκατάσταση

Σε ελάχιστο χρόνο, οι μηχανικοί μας θα προγραμματίσουν την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας. Θα έρθουν στον χώρο σας πολύ γρήγορα, με τα εργαλεία τους και στο τέλος της εγκατάστασης, το σπίτι σας θα είναι στην ίδια κατάσταση με αυτή στην οποία το βρήκαν. Η εγκατάσταση απαιτεί λιγότερη από μία ημέρα και έτσι δεν θα διαταραχθεί το πρόγραμμά σας.
Ζητήστε σήμερα μια δωρεάν προσφορά

Αξιολόγηση για ανελκυστήρα σκάλας

Συμβουλές για την αγορά ανελκυστήρα σκάλας

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν είναι κάτι που κάνετε κάθε μέρα. Γι’ αυτό, δεν είναι εύκολο να είστε σίγουροι για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Εμείς σας προσφέρουμε μερικές απλές συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε, αν σκέφτεστε να αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας.

Μην αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας χωρίς συμβουλές από τους ειδικούς

Ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι ο ανελκυστήρας σκάλας σας θα είναι ασφαλής και όσο γίνεται μικρότερων διαστάσεων, είναι να προσαρμοστεί στη δική σας σκάλα. Ένας προσαρμοσμένος ανελκυστήρας σκάλας ταιριάζει τέλεια στο σπίτι σας και εφαρμόζει τους κανονισμούς ασφάλειας που αντιστοιχούν στη σκάλα σας.

Στην Stannah, λαμβάνουμε ακριβείς μετρήσεις ώστε οι ανελκυστήρες μας να ταιριάζουν στη σκάλα σας με ακρίβεια χιλιοστού.


Βεβαιωθείτε ότι ο ανελκυστήρας σκάλας ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν αφορά μόνο την ίδια τη σκάλα. Αφορά εσάς και τις δικές σας ανάγκες, αλλά και τον τρόπο που προσαρμόζεται ο ανελκυστήρας σε αυτές.

Στη διάρκεια της επίσκεψη στο σπίτι σας, ο σύμβουλος πωλήσεών μας θα ολοκληρώσει και μια αξιολόγηση χρήστη, για να κρίνει ποια καρέκλα και ποια χαρακτηριστικά ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Έτσι, ο ανελκυστήρας σκάλας που θα σας προσφέρουμε θα είναι όσο το δυνατόν πιο άνετος στη χρήση του.


Επιλέξτε μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Επιλέξτε έναν κατασκευαστή ανελκυστήρων σκάλας που τηρεί αποδεδειγμένα τα εθνικά και διεθνή πρότυπα. Ο Βρετανικός Σύνδεσμος Υγειονομικής Περίθαλψης φροντίζει οι εταιρείες να καλύπτουν και να υπερβαίνουν τις ανάγκες των πελατών τους και ο σύλλογος Which? εξασφαλίζει τη συμφωνία μεταξύ των υποσχόμενων και των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών από τις εταιρείες προς εσάς.

Βεβαιωθείτε πως η εταιρεία που επιλέγετε είναι διαπιστευμένη από επίσημους οργανισμούς, ελέγχοντας τα βραβεία και τις αναγνωρίσεις της.


Γνωρίστε τι περιλαμβάνει το κόστος

Όταν λαμβάνετε μια δωρεάν προσφορά, θα πρέπει να ξέρετε τι περιλαμβάνει:

  • Μια δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι σας για ανάλυση των αναγκών σας
  • Έναν ανελκυστήρα σκάλας κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ανάγκες και το σπίτι σας
  • Γρήγορη, εύκολη και καθαρή εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας
  • Πλήρη εγγύηση 2 ετών, συμπεριλαμβανομένης υπηρεσίας τεχνικού

Μην αγοράσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας εάν έχετε ακόμη απορίες που δεν έχουν απαντηθεί

Βρείτε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας, πριν προχωρήσετε στην αγορά. Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι κάνετε τη σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας.

Καλέστε μας εάν έχετε οποιαδήποτε απορία και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.


Εξετάστε τι επιλογές σας

Δείτε τις επιλογές σας, μάθετε πληροφορίες για τις διάφορες εταιρείες και προσέξτε τις λεπτομέρειες, ώστε να είστε σίγουροι ότι ξέρετε ακριβώς τι προσφέρουν. Εξοικειωθείτε με τα προϊόντα της αγοράς, πριν πάρετε την απόφασή σας, για να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε τον σωστό ανελκυστήρα σκάλας για εσάς, όταν είστε έτοιμοι.


Ελέγχετε πάντα την εγγύηση

Όλοι οι ανελκυστήρες σκάλας της Stannah συνοδεύονται από εγγύηση 2 ετών. Θέλουμε να είστε ήσυχοι ότι αγοράζετε ένα αξιόπιστο προϊόν.


Γνωρίστε τους όρους της υπηρεσίας τεχνικών

Η εγγύηση της Stannah περιλαμβάνει 24ωρη υπηρεσία τεχνικών. Σε κάθε σημείο στην Κύπρο. Μη συμβιβάζεστε.

Θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι στην περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, θα υπάρχει κάποιος να σας βοηθήσει. Κάθε φορά που τον χρειάζεστε.

stannah μοντέλο για οδηγό

Μήπως δικαιούστε κρατική χορηγεία;

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι μπορούν να λάβουν κρατική χορηγεία που θα τους βοηθήσει (και πολύ συχνά θα καλύψει) με το κόστος ενός ανελκυστήρα σκάλας. Καταλαβαίνουμε ότι η διαδικασία υποβολής μιας τέτοιας αίτησης μπορεί να προκαλέσει άγχος, γι’ αυτό σας προσφέρουμε ορισμένες πληροφορίες για κάθε επιχορήγηση για να ξεκαθαρίσετε τις επιλογές σας.

Κάτι που θα πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι περισσότερες επιχορηγήσεις πρέπει να εγκριθούν πριν ξεκινήσετε τις εργασίες.

Όπου και αν ζείτε στην Κύπρο, υπάρχουν πολλές επιλογές που μπορείτε να εξετάσετε. Επισκεφτείτε τη σελίδα μας για τις επιχορηγήσεις για να μάθετε περισσότερα για τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Μάθετε περισσότερα για τις επιχορηγήσεις