Πωλήσεις & Υπηρεσίες

Υποστήριξη και συμβουλές πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την απόκτηση του ανελκυστήρα σκάλας σας

Η ανεξαρτησία και η ασφάλειά σας αποτελούν τις προτεραιότητές μας. Γι’ αυτό, έχουμε κάνει τη διαδικασία αγοράς ανελκυστήρα σκάλας όσο το δυνατόν πιο απλή. Όπου και αν βρίσκεστε στην Κύπρο, θέλουμε να ξέρετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο του σπιτιού σας. Εάν η σκάλα έχει εξελιχθεί σε πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος να σκέφτεστε να μετακομίσετε ή να επιλέξετε μια ισόγεια κατοικία.

Για να κάνουμε το σπίτι σας ασφαλές και προσβάσιμο ξανά, σας προσφέρουμε μια εξατομικευμένη υπηρεσία, αφού κάθε σπίτι διαφέρει, όπως και οι ανάγκες κάθε ατόμου. Γι’ αυτό, από την πρώτη μας επικοινωνία είμαστε δίπλα σας, δίνοντας απλόχερα πληροφορίες και συμβουλές, θέλοντας να μάθουμε τι ακριβώς χρειάζεστε, για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο το σπίτι σας.

Το πρώτο βήμα

Η πρώτη επικοινωνία σας μαζί μας θα είναι πιθανότατα τηλεφωνική, στη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσετε έναν από τους φιλικούς συμβούλους της ομάδας μας. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας για να απαντήσει σε όλες τις απορίες σας και να ακούσει τις ανάγκες σας.

Ενδεχομένως να λάβετε κάποιες συμβουλές τηλεφωνικά, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα τις αναλάβουν οι ειδικοί σύμβουλοί μας. Ο σύμβουλός μας θα σας επισκεφτεί στο σπίτι σας και θα σας μιλήσει αυτοπροσώπως. Δεν χρειάζεται να φύγετε από την άνεση του σπιτιού σας για να αποκτήσετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε, αφού θα σας τις προσφέρει εκεί. Ο ειδικός σύμβουλος θα σας δείξει τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς και θα λάβει ακριβείς μετρήσεις της σκάλας σας, για να μπορέσουμε να κατασκευάσουμε έναν ανελκυστήρα σκάλας που θα ταιριάζει ιδανικά στο σπίτι σας.

stannah starla ανελκυστήρας σκάλας σε σκάλες

Η επιλογή του ανελκυστήρα σκάλας

Κατά την επιλογή ενός ανελκυστήρα σκάλας, στην αρχή μπορεί να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε. Γι’ αυτόν τον λόγο είναι εδώ οι σύμβουλοί μας: για να σας θέσουν τις σωστές ερωτήσεις και να εξακριβώσουν τις ανάγκες σας. Οι σύμβουλοί μας θα μάθουν για τις δυσκολίες κινητικότητας που αντιμετωπίζετε και θα εντοπίσουν τον τρόπο με τον οποίο ο σωστός ανελκυστήρας σκάλας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ελευθερία σας. Θα σας προτείνουν τον ιδανικό ανελκυστήρα σκάλας για εσάς και θα σας δείξουν πώς μπορούμε να τον προσαρμόσουμε με διαφορετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και επιλογή υφασμάτων και σχεδίων που θα ταιριάζουν στο σπίτι σας. Ο σύμβουλος που θα σας επισκεφτεί θα δει το σημείο που θα τοποθετηθεί η καρέκλα όταν δεν χρησιμοποιείται, σε ποια πλευρά της σκάλας θα είναι καλύτερο να εγκατασταθεί ο ανελκυστήρας και ποια καρέκλα θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Θα σας πει εάν χρειάζεστε ευθεία ή καμπύλη ράγα και θα σας ενημερώσει για τις επιλογές περιστροφής και υποποδίου. Όταν θα έρθει η ώρα να φύγει, θα είστε πλήρως ενημερωμένοι για όλες σας τις επιλογές.

Και δεν τελειώνουμε εκεί

Αφού αποκτήσετε τον ανελκυστήρα σκάλας σας, θα έχετε εγγύηση 2 ετών στην απίθανη περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Για τη δική σας σιγουριά, η εγγύηση περιλαμβάνει 24ωρο σέρβις σε περίπτωση βλάβης, για να ξέρετε πως θα είμαστε εκεί όποτε μας χρειάζεστε.

Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, οπότε εάν έχετε κάποια απορία, μη διστάσετε να σηκώσετε το τηλέφωνο και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ένας από τους φιλικούς συμβούλους μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.