Το εύρος του εξοπλισμού μας


Stannah - Ο ηγέτης στους ανελκυστήρες σκάλας

Τα 150 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο μας έχουν μάθει πάρα πολλά για τους ανελκυστήρες που κατασκευάζουμε και τα άτομα που εξυπηρετούμε.

Εδώ και περισσότερα από

150

χρόνια κάνουμε τις ζωές των ανθρώπων ευκολότερες

Έχουμε προσφέρει σε περισσότερα από

750,000

άτομα σε όλο τον κόσμο την ανεξαρτησία τους

Έχουμε κερδίσει

10

διαδοχικά βραβεία για τις πρακτικές υγείας και ασφάλειας

ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ STANNAH

Ως μια οικογενειακή επιχείρηση, οι αξίες μας αποτελούν τον πυρήνα όλων των ενεργειών μας. Δεν δεσμευόμαστε από μετόχους και έτσι μπορούμε να λαμβάνουμε όλες τις αποφάσεις μας ανεξάρτητα, για να είστε σίγουροι ότι είστε η προτεραιότητά μας. Είμαστε υπερήφανα μέλη του Προγράμματος Buy with Confidence (Αγορές με Σιγουριά) του Βρετανικού Συνδέσμου Εμπορίου Ειδών Υγειονομικής Περίθαλψης και των Αξιόπιστων Συνεργατών. Οι οργανισμοί αυτοί αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν το δίκαιο εμπόριο, την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών και τις κριτικές των καταναλωτών. Διαβάστε τις κριτικές μας στους ιστοτόπους τους για να ξέρετε τι προσδοκίες μπορείτε να έχετε από εμάς.

stannah παλιά φωτογραφία

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΣΚΑΛΑΣ

Έχουμε καταφέρει να δραστηριοποιηθούμε σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 40 χώρες στις 5 ηπείρους. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε ένα εξαιρετικό προϊόν που καλύπτει τις δικές σας και τις δικές μας προσδοκίες. Είμαστε σίγουροι για την ποιότητά μας, αφού οι μηχανικοί μας κατασκευάζουν όλα τα τμήματα των ανελκυστήρων σκάλας στα δικά μας εργοστάσια. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιούμε υλικά κορυφαίας ποιότητας και τις πλέον ασφαλείς εργασιακές πρακτικές, ελέγχοντας το σύνολο της διαδικασίας. Το αποτέλεσμα είναι ανθεκτικοί, στιβαροί ανελκυστήρες σκάλας που αντέχουν στον χρόνο, προσφέροντάς σας εύκολη μετακίνηση για πολλά χρόνια.

stannah πρώτος ανελκυστήρας σκάλας

ΣΧΕΣΗ ΑΞΙΑΣ - ΚΟΣΤΟΥΣ

Ένας ανελκυστήρας σκάλας Stannah σας προσφέρει την ηρεμία που αναζητάτε. Λειτουργεί για δεκαετίες, και αποτελεί μια σημαντική επένδυση που σας επιτρέπει να είστε δραστήριοι σε όλους τους χώρους του σπιτιού σας. Εμείς, πάντα επενδύουμε στην ύψιστη ποιότητα σε όλους τους τομείς για να είστε ασφαλείς και άνετοι στο σπίτι σας για πολλά χρόνια. Πληρώνοντας μόνο τον ίδιο τον ανελκυστήρα, παίρνετε δωρεάν (γρήγορη και εύκολη) εγκατάσταση, αλλά και 2 χρόνια δωρεάν εγγύησης, με κάθε νέο ανελκυστήρα σκάλας.

ανελκυστήρας σκάλας starla στην κορυφή

ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αναγνωρίζουμε ότι ο ανελκυστήρας σκάλας αποτελεί μια σημαντική επένδυση και ίσως να μην ξέρετε από πού να ξεκινήσετε για να αποφασίσετε ποιον προτιμάτε. Γι’ αυτό εμείς σας προσφέρουμε δωρεάν συμβουλές και δωρεάν προσφορά, χωρίς καμία δέσμευση. Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε το καλύτερο προϊόν που θα καλύψει τις δικές σας ανάγκες, χωρίς καμία πίεση. Καλέστε μας σήμερα και ρωτήστε μας ό,τι θέλετε να μάθετε. Το προσωπικό μας είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένο και θα σας προσφέρει τις συμβουλές που χρειάζεστε χωρίς δέσμευση. Είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μιας κατ’ οίκον επίσκεψης, θα είμαστε πάντα ειλικρινείς μαζί σας.

stannah συμβουλές

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Από τις προσωπικές συμβουλές που σας δίνουμε τηλεφωνικά, μέχρι την κατ’ οίκον επίσκεψη από έναν από τους εκπροσώπους μας, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας και ανταποκρινόμαστε στις δικές σας ανάγκες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο σύμβουλός μας θα μετρήσει τη σκάλα σας και θα συζητήσει μαζί σας όλες τις επιλογές, σε καρέκλες, επένδυση και πρόσθετα χαρακτηριστικά. Αφού καταλήξετε από κοινού στην βέλτιστη επιλογή, θα σας δώσει μια προσαρμοσμένη προσφορά για τον ιδανικό ανελκυστήρα σκάλας για το χώρο σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, η προσφορά είναι δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση για να ολοκληρώσετε την αγορά σας. Απλώς θέλουμε να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε μια ενημερωμένη απόφαση.

stannah εξατομικευμένη εξυπηρέτηση
scroll left button

scroll right button