Γιατί χρειάζεται μια αξιολόγηση πριν την απόκτηση ενός ανελκυστήρα σκάλας;

Επειδή ο ανελκυστήρας σκάλας σας θα πρέπει να ταιριάζει σε εσάς και τη σκάλα σας.

Οι ανελκυστήρες σκάλας της Stannah κατασκευάζονται για να διαρκούν δεκαετίες και να ταιριάζουν άριστα σε εσάς και τη σκάλα σας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία τεχνολογία για να κόψουμε τη ράγα σας με ακρίβεια χιλιοστού και να κάνουμε κάθε ανελκυστήρα σκάλας να περνάει με επιτυχία από τους αυστηρούς ελέγχους ποιότητάς μας. Πραγματοποιούμε συνεχώς έρευνα για να βρίσκουμε νέους τρόπους να κάνουμε τον ανελκυστήρα σας περισσότερο ασφαλή, άνετο και εύκολο στη χρήση.

Γνωρίστε τις επιλογές σας

Ένας ανελκυστήρας σκάλας δεν αποτελεί μια καθημερινή αγορά. Γι’ αυτόν τον λόγο, είναι δύσκολο να είστε απολύτως σίγουροι σχετικά με αυτό που χρειάζεστε. Οι σύμβουλοί μας είναι εκπαιδευμένοι για να αναγνωρίζουν ποιες δυνατότητες χρειάζονται οι πελάτες μας και να προσφέρουν δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλές. Δεν σας πιέζουμε ποτέ να προχωρήσετε σε αγορά, αλλά αν αποφασίσετε να προτιμήσετε τα προϊόντα της Stannah, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και μια έντιμη αξιολόγηση που θα συνοδεύεται από μια συγκεκριμένη προσφορά για τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας για εσάς.

Πληροφορίες για τις επισκέψεις στο σπίτι

Ο μοναδικός τρόπος που μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πλέον εξατομικευμένες και ακριβείς πληροφορίες είναι μέσω μιας συνάντησης μαζί σας και ενός ελέγχου της σκάλας σας. Στη διάρκεια της επίσκεψής μας στο σπίτι σας, ο σύμβουλός μας θα μπορέσει να καταλάβει γιατί σας δυσκολεύει η σκάλα σας και να βρει τον τρόπο που θα ξεπεράσετε τη δυσκολία σας. Ο σύμβουλος θα μετρήσει τη σκάλα σας και θα αποφασίσει εάν μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας σε αυτήν. Εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, θα ακολουθήσει το διασκεδαστικό μέρος της διαδικασίας: θα αποφασίσετε μαζί ποιος τύπος ανελκυστήρα σκάλας ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Καλέστε μας τώρα για να κλείσετε μια επίσκεψη στο σπίτι σας. Είναι το πρώτο βήμα που χρειάζεται για να αποκτήσετε τον ανελκυστήρα σκάλας σας.

Εξατομικευμένες συμβουλές:

Οι σύμβουλοί μας είναι εκπαιδευμένοι για να αναγνωρίζουν ποιες δυνατότητες χρειάζονται οι πελάτες μας και να προσφέρουν δωρεάν εξατομικευμένες συμβουλές.

1. Μάθετε ποια ράγα ταιριάζει στο σπίτι σας

Η ράγα που θα χρειαστεί ο ανελκυστήρας σκάλας εξαρτάται από τη σκάλα σας. Εάν υπάρχουν στροφές ή αλλαγές κλίσης, θα χρειαστείτε μια καμπύλη ράγα, κατασκευασμένη ειδικά για να «αγκαλιάζει» τις καμπύλες της σκάλας σας. Εάν έχετε ευθεία σκάλα, κατασκευάζουμε μια ευθεία ράγα, προσαρμοσμένη στο ακριβές μήκος της σκάλας σας.

Ο σύμβουλος που θα σας επισκεφτεί έχει εκπαιδευτεί για να μπορεί να αξιολογεί κατά πόσο και με ποιον τρόπο μπορεί να εγκατασταθεί ανελκυστήρας σκάλας στο σπίτι σας. Η λήψη ακριβών μετρήσεων της σκάλας σας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Ένα από αυτά είναι ότι η ράγα θα ταιριάζει με ακρίβεια στη σκάλα σας και άλλο ένα είναι ότι θα μπορούμε να δημιουργήσουμε στο εργοστάσιό μας ένα μια μακέτα που θα αναπαριστά ακριβώς τη σκάλα σας, με τις ίδιες διαστάσεις. Κατασκευάζοντας μια μακέτα, βεβαιωνόμαστε ότι:

 • Ο ανελκυστήρας εφαρμόζει σωστά, πριν φτάσει σε εσάς. Συναρμολογούμε και ελέγχουμε τον ανελκυστήρα, πριν φύγει από το εργοστάσιό μας. Με αυτόν τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι οι τεχνικοί μας δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται γρηγορότερα.
 • Ο ανελκυστήρας που κατασκευάζουμε θα ταιριάζει τέλεια στο σπίτι σας. Όταν οι διαστάσεις του ανελκυστήρα είναι σωστές, η εγκατάστασή του θα πληροί όλους τους κανονισμούς ασφαλείας μας και ο ανελκυστήρας θα χρειάζεται λιγότερη συντήρηση.

Η μέτρηση της σκάλας σας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο σπίτι προσφέρει και μικρότερο χρόνο αναμονής. Όταν παραγγέλνετε τον ανελκυστήρα σκάλας, οι μετρήσεις αποστέλλονται απευθείας στο εργοστάσιό μας και η παραγωγή ξεκινάει αμέσως.

2. Αποφασίστε ποια καρέκλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας

Μόλις ληφθεί η απόφαση για τη ράγα, μπορείτε να επιλέξετε την καρέκλα. Η επιλογή σας εξαρτάται από τους εξής παράγοντες:

 • το εάν η σκάλα σας είναι ιδιαίτερα στενή
 • την εμφάνιση που θέλετε να έχει η καρέκλα
 • την καρέκλα που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη άνεση για τις δικές σας ανάγκες

Οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας ενημερώσουν για την επιλογή που θα προσφέρει μεγαλύτερη άνεση, βάσει της αξιολόγησης της κινητικότητάς σας και τα πλεονεκτήματα καθεμίας για εσάς προσωπικά.

Γι’ αυτό χρειάζεται να σας γνωρίσουμε. Οι σύμβουλοί μας θα αξιολογήσουν ποια επιλογή θα ήταν καλύτερη για εσάς, σε διάφορα επίπεδα: ποια θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι σας.

Μόλις επιλεχθούν η ράγα και η καρέκλα, θα έχετε πάρει μια γεύση από την ελευθερία που θα απολαύσετε, μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας.

3. Δοκιμάστε τις διάφορες επιλογές

Το τελευταίο βήμα είναι η επιλογή σχεδίου και χρώματος, διαλέγοντας αυτά που θα ταιριάζουν καλύτερα στο σπίτι σας. Αποφασίστε εάν θέλετε μεγαλύτερο υποπόδιο, εάν η αυτόματη περιστροφή θα σας διευκολύνει ακόμη περισσότερο και σε ποια πλευρά της σκάλας θα ταιριάζει καλύτερα ο ανελκυστήρας σκάλας σας.
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά

Τι κόστος θα έχουν όλα αυτά;

Θα μπορέσουμε να σας δώσουμε προσφορά μόνο αφού ο σύμβουλός μας μετρήσει τη σκάλα σας και συζητήσει μαζί σας τις διαθέσιμες επιλογές.

Η προσφορά περιλαμβάνει:

 • Εγκατάσταση
 • Την επίσκεψη στο σπίτι σας
 • Έναν ανελκυστήρα σκάλας προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας
 • Πλήρη εγγύηση 2 ετών

Δεν μπορούμε να σας δώσουμε online προσφορά, αφού δεν θα ήταν ακριβής. Θέλουμε να έχετε όλες τις σωστές πληροφορίες πριν πάρετε την απόφασή σας.

Οι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν το κόστος του ανελκυστήρα σκάλας σας είναι οι εξής:

 • Η καρέκλα που θα επιλέξετε
 • Το μήκος της σκάλας σας
 • Το εάν χρειάζεστε ευθεία ή καμπύλη ράγα
 • Εάν χρειάζεστε μια ανασυρόμενη ράγα που κλείνει (σε περίπτωση που υπάρχει πόρτα στην κορυφή ή τη βάση της σκάλας σας)
 • Εάν θέλετε πρόσθετα χαρακτηριστικά (όπως αυτόματη περιστροφή για να διευκολύνει την αποβίβασή σας από τον ανελκυστήρα στην κορυφή ή κουμπί αυτόματου κλεισίματος του υποποδίου)

Προγραμματίστε μια επίσκεψη ενός από τους συμβούλους μας για να μάθετε ποιος ανελκυστήρας σκάλας είναι ο καταλληλότερος για εσάς και τη σκάλα σας. Καλέστε μας τώρα. Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε πληροφορίες και συμβουλές, χωρίς καμία δέσμευση.