Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα σκάλας δεν περιλαμβάνει βαριές εργασίες

Σε μία μόνο ημέρα, θα έχετε ξανά τον έλεγχο ολόκληρου του σπιτιού σας. Χωρίς ταλαιπωρία. Χωρίς άγχος.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

Δεν χρειάζονται βαριές εργασίες; Τότε πώς γίνεται η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας;

Ο ανελκυστήρας σκάλας προσαρμόζεται στη σκάλα σας, όχι στον τοίχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν προκαλούνται ζημιές στον τοίχο και διαταράσσεται ελάχιστα η ηρεμία του σπιτιού σας. Δεν xρειάζεστε οικοδομική άδεια, και ο χώρος σας παραμένει καθαρός.

Δείτε το βίντεο


Τι θα γίνει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του ανελκυστήρα σκάλας;

Η ίδια η εγκατάσταση απαιτεί μόνο μερικές ώρες. Είναι μια γρήγορη διαδικασία που δεν θα προκαλέσει ιδιαίτερη αναστάτωση σε εσάς ή στο σπίτι σας.

Μπορείτε να παραμείνετε σπίτι κατά τη διάρκειά της ή και να παρακολουθείτε τους φιλικούς τεχνικούς μας στη διάρκεια της εργασίας τους. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι μήπως έχετε ευαισθησία στη σκόνη. Αν ισχύει αυτό, καλύτερα να μην πλησιάζετε στη σκάλα όσο πραγματοποιούνται ελαφριές εργασίες με τρυπάνι. Οι εργασίες ολοκληρώνονται πολύ γρήγορα και πριν το καταλάβετε, θα έχετε ανακτήσει την ανεξαρτησία σας.

Ο μέσος χρόνος εγκατάστασης ενός ανελκυστήρα σκάλας είναι:

5 ώρες

 

Όταν αναφερόμαστε στην εγκατάσταση, θέλουμε να γνωρίζετε πως δεν παραδίδουμε απλώς ένα προϊόν. Πάμε ένα βήμα παρακάτω και βεβαιωνόμαστε ότι είστε 100% σίγουροι πώς να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και άνεση τον ανελκυστήρα σκάλας σας, πριν αποχωρήσουμε από το σπίτι σας.

Δεν κάνουμε μισές δουλειές.

stannah Play

Τι θα γίνει μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας;

Όταν οι τεχνικοί μας ολοκληρώσουν την εγκατάσταση, θα αφήσουν το σπίτι σας ακριβώς όπως το βρήκαν. Με ένα έξτρα πλεονέκτημα: την ανεξαρτησία σας.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Μετά την ασφαλή εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας, οι μηχανικοί μας θα σας κάνουν μια πλήρη επίδειξη για να σας δείξουν πώς να τον χρησιμοποιείτε. Σκοπός μας είναι να είστε απολύτως ασφαλείς και άνετοι στη χρήση του προϊόντος μας. Οι τεχνικοί μας δεν θα αποχωρήσουν από το σπίτι σας, μέχρι να εξοικειωθείτε με τη διαδικασία. Θα μείνετε έκπληκτοι από το πόσο καλά θα ταιριάζει ο ανελκυστήρας στο σπίτι σας και όταν είναι κλειστός, θα υπάρχει άπλετος χώρος για χρήση της σκάλας και από τρίτους.

stannah μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας

ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Όταν αγοράζετε έναν ανελκυστήρα σκάλας Stannah, αποκτάτε πρόσβαση και σε ένα πλήρες δίκτυο υποστήριξης. Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε, όποτε το χρειάζεστε. Οι τεχνικοί μας θα σας εξηγήσουν πώς λειτουργεί ο ανελκυστήρας σκάλας πριν αποχωρήσουν από το σπίτι σας. Ωστόσο, εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες αφού αποχωρήσουν, μπορείτε να μας καλέσετε.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε στις απορίες που έχετε, μεγάλες ή μικρές. Η ομάδα μας έχει εκτεταμένη εκπαίδευση στα προϊόντα μας και θα μπορέσει να σας βοηθήσει τηλεφωνικά. Στην περίπτωση που αυτό δεν είναι αρκετό, θα σας επισκεφτούμε. Έχουμε τεχνικούς σε όλη την Κύπρο που μπορούν να βρίσκονται κοντά σας όποτε χρειαστείτε.

χρήση stannah ανελκυστήρα σκάλας starla 600
scroll left button

scroll right button

Πώς να ετοιμαστώ για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας;

Πριν έρθουν οι τεχνικοί στο σπίτι σας για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας, ελέγξτε τυχόν εμπόδια που υπάρχουν στη σκάλα. Ο σύμβουλος πωλήσεων θα έχει σημειώσει περβάζια παραθύρων ή αγωγούς θέρμανσης, αλλά αν έχετε γλάστρες ή κορνίζες στη διαδρομή του ανελκυστήρα, θα πρέπει να τα αφαιρέσετε για να βοηθήσετε το έργο των τεχνικών.

Εάν ανησυχείτε μήπως προκληθούν ζημιές στο σπίτι σας, φωτογραφίστε τη σκάλα πριν την εγκατάσταση, για να είστε ακόμη πιο σίγουροι. Ωστόσο, να ξέρετε πως οι τεχνικοί μας είναι πάντα προσεκτικοί και καθαρίζουν πριν φύγουν. Η μόνη διαφορά που θα παρατηρήσετε μετά την εγκατάσταση, θα είναι ο νέος σας ανελκυστήρας σκάλας.

Το μόνο που χρειάζεται για έναν ανελκυστήρα σκάλας, είναι μία πρίζα κοντά στη σκάλα, στην οποία θα συνδεθεί (αυτό το ελέγχουμε στην πρώτη επίσκεψή μας στο σπίτι σας). Ο ανελκυστήρας σκάλας σας λειτουργεί και με μπαταρίες, αλλά με τη σύνδεσή του σε μια πρίζα, εξασφαλίζετε τη συνεχόμενη φόρτισή τους. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, δεν θα αποκλειστείτε στη σκάλα, αφού ο ανελκυστήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί, διατηρώντας σας ασφαλείς.

Θέλουμε να εγκαταστήσουμε τον ανελκυστήρα σας όσο το δυνατόν συντομότερα, για να απαλλαχθείτε από το άγχος και τον φόβο της σκάλας και να νιώσετε σιγουριά. Μόλις παραγγείλετε τον ανελκυστήρα σκάλας σας, θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε το πρακτικότερο ραντεβού για εσάς, για να εγκαταστήσουμε το προϊόν και να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας.
Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά