Stannah – Ποιοτικοί ανελκυστήρες σκάλας σε όλη την Κύπρο, με ανταγωνιστικές τιμές

Επειδή ο στόχος μας είναι να σας διευκολύνουμε.

Ας γυρίσουμε πίσω στο Λονδίνο του 1867. Στις πολυάσχολες αποβάθρες του Σάουθγουορκ, ο Τζόζεφ Στάνα ξεκινάει να χτίζει την επιχείρησή του, κατασκευάζοντας γερανούς και βαρούλκα. Η επιχείρησή του είναι αποδοτική και οι πελάτες του τον συστήνουν και σε άλλους.

Ο Τζόζεφ Στάνα δεν θα μπορούσε να φανταστεί πως η μικρή εταιρεία του θα εξελισσόταν στη σημερινή παγκόσμια επιχείρηση. Μετά από τόσα χρόνια, εξακολουθούμε να είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που δεν απομακρύνθηκε ποτέ από τις βασικές αξίες της. Η πέμπτη γενιά των Στάνα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να διατηρήσει τις αξίες που ξεκίνησε να εφαρμόζει ο Τζόζεφ, τόσα χρόνια πριν.

Εάν ο Τζόζεφ ζούσε σήμερα, θα χαιρόταν πάρα πολύ που το επίκεντρό μας εξακολουθεί να είναι εσείς, οι πελάτες μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που σας βοηθάμε να απολαύσετε την ελευθερία σας, >την ανεξαρτησία σας και την ασφάλειά σας – μέσα και έξω από το σπίτι σας. Θέλουμε να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να βασιστείτε πάνω μας και όχι μόνο για την παροχή κορυφαίων ανελκυστήρων σκάλας. Η σκληρά εργαζόμενη ομάδα μας χτίζει μακροπρόθεσμες σχέσεις με τους πελάτες μας. Είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε, ώστε να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ανελκυστήρα σκάλας σας για πολλά χρόνια.

Συμβαδίζαμε πάντα με την εποχή μας και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει! Καθώς ο κόσμος γύρω μας εξελίσσεται και αλλάζει, το ίδιο κάνουμε και εμείς. Κοιτάζουμε στο μέλλον και αναζητούμε τρόπους να εξελιχθούμε για να καλύπτουμε νέες απαιτήσεις και προκλήσεις που έρχονται. Θέλουμε να κάνουμε τη ζωής σας πιο άνετη με κάθε δυνατό τρόπο και γνωρίζουμε ότι το τμήμα εξυπηρέτησης και οι ποιοτικοί ανελκυστήρες σκάλας μας το καταφέρνουν αυτό.

Μάθετε περισσότερα για την Stannah

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πολλά χρόνια, γι’ αυτό είχαμε τον απαραίτητο χρόνο για να τελειοποιήσουμε τη λειτουργία μας. Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που λειτουργούμε.

γιατί να επιλέξετε τη stannah

Γιατί να επιλέξετε την Stannah

Τα 151 χρόνια πείρας μας στον κλάδο μάς έχουν μάθει πολλά για τους ανελκυστήρες που κατασκευάζουμε και τα άτομα που εξυπηρετούμε. Γνωρίζοντας εσάς, τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, καταφέρνουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Μάθετε περισσότερα >

βραβεία stannah

Βραβεία και αναγνωρίσεις

Δείτε τα βραβεία και τις αναγνωρίσεις που έχουμε κερδίσει για τη δραστηριότητα της επιχείρησής μας. Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, πρέπει να αριστεύουμε σε κάθε τομέα και αυτό ακριβώς προσπαθούμε να κάνουμε.

Μάθετε περισσότερα >

τρόποι αγοράς

Τρόποι αγοράς

Μας αρέσει να σας διευκολύνουμε σε όλα, γι’ αυτό έχουμε χωρίσει τη λειτουργία μας σε τρία απλά βήματα. Αυτά τα 3 βήματα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς και να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας. Μάθετε περισσότερα >

scroll left button

scroll right button

Μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Από την αρχή κιόλας του ταξιδιού σας με την Stannah, θα γνωρίσετε τους φιλικούς σύμβουλούς μας. Οι σύμβουλοί μας θα χαρούν να σας προτείνουν τηλεφωνικά τον καλύτερο ανελκυστήρα σκάλας για τις ανάγκες σας (εντελώς δωρεάν). Στη συνέχεια, οι τεχνικοί μας θα εγκαταστήσουν τον ανελκυστήρα σας. Η εργασία τους ολοκληρώνεται γρήγορα και καθαρά και σε ελάχιστο χρόνο θα έχετε έναν ανελκυστήρα σκάλας ειδικά για εσάς και θα έχετε ανακτήσει την ανεξαρτησία σας.

Τι περιμένετε λοιπόν; Αν το σκεφτείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ζητήσετε μια δωρεάν προσφορά, στον ίδιο χρόνο που θα σας έπαιρνε να φτιάξετε ένα φλιτζάνι τσάι. Κι αν το κάνετε αμέσως (για παράδειγμα, αφού διαβάσετε αυτές τις πληροφορίες), πολύ σύντομα θα έχετε αποκτήσει και τον ανελκυστήρα σκάλας σας. Μην περιμένετε άλλο και αρχίστε πάλι να απολαμβάνετε ολόκληρο το σπίτι σας.

Οι ανελκυστήρες σκάλας μας.

Πλέον, έχετε στη διάθεσή σας μια ποικιλία επιλογών σε ανελκυστήρες σκάλας και δυνατότητες, που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες σας, κάνοντας τη ζωή σας πολύ ευκολότερη. Δεν έχει σημασία αν η σκάλα σας είναι ευθεία, με στροφές ή και εξωτερική, γιατί εμείς έχουμε την κατάλληλη λύση για εσάς. Φανταστείτε να μπορείτε πάλι να χρησιμοποιείτε τις σκάλες σας ελεύθερα, χωρίς άγχος ή φόβο.

Σας προσφέρουμε άνεση και στυλ, όποιον ανελκυστήρα σκάλας και αν επιλέξετε.

Κι όταν λέμε άνεση, δεν αναφερόμαστε απλώς σε ένα μαξιλάρι με επένδυση, αλλά και στις πρακτικές, καθημερινές δυνατότητες. Κι όταν λέμε στυλ, εννοούμε ότι ο ανελκυστήρας σκάλας σας θα πρέπει να έχει και ωραία εμφάνιση, κάτι πολύ απλό, αφού μπορείτε να προσαρμόσετε την καρέκλα σας για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Θα μείνετε έκπληκτοι από το πόσο φυσικός θα δείχνει στη σκάλα σας και πόσο ελάχιστο χώρο θα καταλαμβάνει όταν κλείνει. Δεν θα πιστεύετε ότι ζούσατε χωρίς αυτόν.

Στην Κύπρο, η Stannah εκπροσωπείται από την Prosvasis Ltd

Πληροφορίες για την Prosvasis Ltd

Η Prosvasis Ltd είναι στο πλευρό σας, όποτε τη χρειάζεστε, όπου και αν τυχαίνει να βρίσκεστε στην Κύπρο. Η φιλική και αξιόπιστη ομάδα της μάς κάνει υπερήφανους κάθε μέρα, συνεχίζοντας να σας εξυπηρετεί. Η Prosvasis Ltd μοιράζεται τις ίδιες οικογενειακές αξίες που εκπροσωπούμε υπερήφανα και εμείς και έχει όλα τα χαρακτηριστικά που εμείς και εσείς αναζητούμε σε μια ομάδα.

Δεν χρειάζεται όμως να μείνετε στα λεγόμενά μας. Καλέστε τους τώρα και δείτε πόσο γρήγορα θα αναλάβουν την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας.