Αποκτήστε μια δωρεάν προσφορά για ανελκυστήρα σκάλας

Στο τέλος του ελέγχου του σπιτιού σας, θα σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά.
Η προσφορά δεν συνοδεύεται από καμία δέσμευση.

Η έρευνα του σπιτιού σας έχει αποκλειστικά έναν σκοπό: να γνωρίσουμε εσάς και το σπίτι σας, για να μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες τις πληροφορίες για το εάν χρειάζεστε έναν ανελκυστήρα σκάλας και ποιος είναι ο κατάλληλος για εσάς.

Τι περιλαμβάνει η προσφορά;

Θα λάβετε τη δωρεάν προσφορά σας στο τέλος του δωρεάν ελέγχου του σπιτιού σας. Οι σύμβουλοί μας σας επισκέπτονται συνήθως για περίπου μία ώρα, χρόνο που μας επιτρέπει:

Να μετρήσουμε τη σκάλα σας

Να μετρήσουμε τη σκάλα σας

Λαμβάνουμε ακριβείς μετρήσεις της σκάλας σας και τυχόν πιθανών εμποδίων, χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μέτρησης που φτάνει σε ακρίβεια χιλιοστού

Να αξιολογήσουμε την κινητικότητά σας

Να αξιολογήσουμε την κινητικότητά σας

Γνωρίζουμε εσάς και τους λόγους για τους οποίους έχετε μειωμένη κινητικότητα. Έτσι μπορούμε να εντοπίζουμε τον τέλειο ανελκυστήρα σκάλας για εσάς. Αυτόν που θα σας προσφέρει την άνεση και την ασφάλεια που ζητάτε.

Να σας παρουσιάσουμε όλες τις επιλογές σας

Να σας παρουσιάσουμε όλες τις επιλογές σας

Σας παρουσιάζουμε τις επιλογές ασφάλειας και άνεσης που μπορούμε να σας προσφέρουμε, προκειμένου ο ανελκυστήρας σκάλας σας να καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξτε ακόμη και το χρώμα της καρέκλας που θα αντιστοιχεί στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Να σας δώσουμε μια τελική προσφορά

Να σας δώσουμε μια τελική προσφορά

Σας δίνουμε την τελική προσφορά για τον ιδανικό ανελκυστήρα σκάλας για εσάς και σας ενημερώνουμε για πιθανές διαθέσιμες επιδοτήσεις ή κρατική βοήθεια.

Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τη δωρεάν προσφορά για τον ιδανικό ανελκυστήρα σκάλας για εσάς και το σπίτι σας. Ο σύμβουλός μας θα παραμείνει δίπλα σας για όσο το χρειάζεστε, για να αποκτήσετε όλες τις πληροφορίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Εσείς θα έχετε τον χρόνο:

  • Να διαβάσετε τους καταλόγους μας
  • Να παρακολουθήσετε ίσως κάποια βίντεο
  • Να δείτε τις διαθέσιμες επιλογές καρεκλών
  • Να συζητήσετε τις πρόσθετες δυνατότητες
  • Να αποφασίσετε την επένδυση που θα ταιριάζει καλύτερα με τη διακόσμησή σας
  • Να μάθετε τι κάνει τους ανελκυστήρες σκάλας Stannah να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αφού μείνετε ικανοποιημένοι και σας έχουμε απαντήσει σε όλες σας τις απορίες, θα σας δώσουμε μια δωρεάν προσφορά επί τόπου, για τον ανελκυστήρα σκάλας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Τώρα είστε έτοιμοι. Έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε και ο σύμβουλός μας έχει ακούσει όλα όσα θέλετε να του πείτε. Κατανοείτε ακριβώς τι μπορούμε να σας προσφέρουμε και πώς ένας ανελκυστήρας σκάλας Stannah μπορεί να σας βοηθήσει να κινήστε ευκολότερα. Αυτό ακριβώς θα περιλαμβάνει η προσφορά σας: αποκλειστικά τον ανελκυστήρα σκάλας σας, τίποτα άλλο. Χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς κόστος εγκατάστασης.
Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν μπορούμε να σας στείλουμε την προσφορά διαδικτυακά. Αυτός είναι ο λόγος: για να μπορούμε να σας δώσουμε μια ρεαλιστική, ακριβή προσφορά για τον προσαρμοσμένο ανελκυστήρα σκάλας σας.

Η αγορά ενός ανελκυστήρα σκάλας αποτελεί σημαντική απόφαση.

Κι εμείς το αναγνωρίζουμε. Γι’ αυτό, σας δίνουμε όσο χρόνο χρειάζεστε για να σκεφτείτε τις επιλογές σας. Όταν θα είστε έτοιμοι (μπορεί και αμέσως ή λίγο αργότερα) θέλουμε να είστε σίγουροι ότι παίρνετε τη σωστή απόφαση. Καλέστε μας, πείτε μας αν και πότε είστε έτοιμοι και μετά χαλαρώστε, σίγουροι ότι σύντομα θα χρησιμοποιείτε τη σκάλα σας χωρίς κόπο.

Σε ελάχιστο χρόνο, η ομάδα εγκατάστασης μας θα τοποθετήσει τον ανελκυστήρα σκάλας σας. Στο μεταξύ, μπορείτε να μας καλέσετε εάν έχετε άλλες απορίες. Μπορείτε, ακόμη να αλλάξετε γνώμη για κάθε λεπτομέρεια του ανελκυστήρα, π.χ. τη δυνατότητα περιστροφής του, πριν τον παραγγείλετε. Ό,τι κι αν είναι, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά