Βραβεία και αναγνωρίσεις

Η προτεραιότητά μας είναι να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, και η προσπάθειά μας αυτή ανταμείβεται. Αριστεύουμε σε κάθε τομέα.

Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μια εταιρεία που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Αυτό γιατί χρησιμοποιούμε τα υψηλότερα πρότυπα, αναγνωρισμένα σε παγκόσμια κλίμακα, για να σας προσφέρουμε ανελκυστήρες σκάλας κορυφαίας ποιότητας.

Μια ματιά στα βραβεία που έχουμε λάβει, αποκαλύπτει πως έχουμε καταφέρει να αποτελούμε μια εξαιρετική επιχείρηση συνολικά. Εστιάζουμε στη βιωσιμότητα, τις δεοντολογικές πρακτικές, το δίκαιο εμπόριο, την υγεία και την ασφάλεια, αφού θέλουμε να αριστεύουμε σε κάθε τομέα.

Δεν χρειάζεται όμως να μείνετε στα λεγόμενά μας. Δείτε και μόνοι σας πιο κάτω, τα βραβεία που έχουμε λάβει, αλλά και τους συνδέσμους στους οποίους αποτελούμε μέλος.

Πιστοποιητικά ISO

Ο ISO >(Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης) αποτελεί έναν ανεξάρτητο, μη κυβερνητικό οργανισμό που αναπτύσσει διεθνή πρότυπα. Τα διεθνή πρότυπα εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία των προϊόντων και ενθαρρύνουν τις εταιρείες να παρέχουν κορυφαία ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα σε αυτά.

Η Stannah είναι υπερήφανη για τα βραβεία που έχει κερδίσει στους παρακάτω τομείς:

 • τη διαχείριση ποιότητας της επιχείρησης

(Πιστοποιητικό ISO 9001)

 • το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης της επιχείρησης

(Πιστοποιητικό ISO 14001)

και μια πιστοποίηση από τον Οργανισμό Βρετανικών Προτύπων για τα συστήματα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας

(Πιστοποιητικό BS OHSAS 18001)

Τα Διεθνή Πρότυπα εξασφαλίζουν την επίτευξη συγκεκριμένων προτύπων από όλους τους τομείς της εταιρείας μας, σχεδιασμένων από ειδικούς σε κάθε τομέα, ενώ διευκολύνουν τη διεξαγωγή δίκαιου και ελεύθερου παγκόσμιου εμπορίου. Και αυτό είναι κάτι στο οποίο θέλουμε να συμμετέχουμε.

πιστοποίηση iso stannah

Σήμανση CE

Τα προϊόντα μας διαθέτουν Σήμανση CE. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ακολουθούν τη νομοθεσία της Ευρώπης περί υγείας, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος.

Στους ανελκυστήρες σκάλας, αυτό σημαίνει ότι τα χαρακτηριστικά ασφάλειας πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής:

 • μια συσκευή για τον περιορισμό της ανάπτυξης υπερβολικής ταχύτητας από τον ανελκυστήρα,
 • συσκευές ηλεκτρικής ασφάλειας (διακόπτες),
 • αποσβεστήρες κραδασμών.

Εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωσή μας με τη νομοθεσία, προσφέρουμε προϊόντα εξαιρετικά ασφαλή.

σήμανση ce stannah

Σύνδεσμος Κλάδου Ανελκυστήρων και Κυλιόμενων Σκαλών (LEIA)

Ο LEIA είναι ένας σύνδεσμος που εκπροσωπεί τις εταιρείες που προμηθεύουν, εγκαθιστούν και συντηρούν ανελκυστήρες. Ο Σύνδεσμος φροντίζει ώστε κάθε εταιρεία να διαθέτει:

 • Τα άτομα
 • Τις εγκαταστάσεις
 • Το ιστορικό
 • Την τεχνική εξειδίκευση
 • Τα συστήματα διαχείρισης

για να λειτουργεί επαγγελματικά και με επάρκεια.

Ως μέλος του LEIA, εφαρμόζουμε ευρωπαϊκά και διεθνή τεχνικά πρότυπα για να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι εμπορικές πρακτικές μας έχουν πραγματικά προτεραιότητα τον πελάτη.

Stannah - Σύνδεσμος Βιομηχανίας Ανελκυστήρων και Κυλιόμενων Σκαλών (LEIA)

Πρόγραμμα Buy with Confidence (Αγορές με σιγουριά)

Το Πρόγραμμα Buy with Confidence (Αγορές με σιγουριά) παρέχει στους πελάτες έναν κατάλογο επιχειρήσεων που έχουν δεσμευτεί να διεξαγάγουν δίκαιο εμπόριο. Για να γίνει μέλος του προγράμματος, η επιχείρηση υποβάλλεται σε αυστηρούς ελέγχους, μεταξύ αυτών και ο έλεγχος του ιστορικού καταγγελιών που έχουν δεχτεί.

Η συμμετοχή μας σε αυτό το πρόγραμμα αποδεικνύει ότι λειτουργούμε με βάση τις αρχές του δίκαιου εμπορίου. Και το σημαντικότερο, είμαστε δεσμευμένοι να ακολουθούμε τον κώδικα πρακτικής του προγράμματος, ώστε να φερόμαστε πάντα στους πελάτες μας με απόλυτο σεβασμό.

Stannah Πρόγραμμα Αγορές με σιγουριά

Βρετανικός Σύνδεσμος Εμπορίου Ειδών Υγειονομικής Περίθαλψης (BHTA)

Ο BHTA είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος σύνδεσμος υγειονομικής περίθαλψης του Ηνωμένου Βασιλείου. Όταν γίναμε μέλος του συνδέσμου, αποδεχθήκαμε και τον Κώδικά του, ο οποίος επιβλέπεται από το Ινστιτούτο Εμπορικών Προτύπων (CTSI). Ο Κώδικας θέτει επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών που υπερβαίνουν τις νομικές υποχρεώσεις μας.

Ο BHTA επιβλέπει τα μέλη του, ώστε να επιβεβαιώνει την τήρηση των υψηλών προτύπων του και ότι οι εταιρείες που συμμετέχουν στον σύνδεσμο καλύπτουν και υπερβαίνουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Stannah - Βρετανικός Σύνδεσμος Εμπορίου Ειδών Υγειονομικής Περίθαλψης (BHTA)

Which? Trusted Traders

Which?, είναι ένας απολύτως ανεξάρτητος οργανισμός καταναλωτών που σχεδίασε αυτό το πρόγραμμα για να βοηθάει τους καταναλωτές να βρίσκουν αξιόπιστες επιχειρήσεις. Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Αξιόπιστων Συνεργατών, ο οργανισμός εξετάζει διάφορους τομείς της εταιρείας, όπως οι εξής:

 • Η πραγματοποίηση προσωπικών αξιολογήσεων
 • Η εξέταση των πιστωτικών αναφορών της επιχείρησης
 • Η λήψη σχολίων από προηγούμενους πελάτες
 • Η αξιολόγηση των διαδικασιών επιχειρηματικών διεργασιών
 • Η ανάλυση της εξυπηρέτησης πελατών και των διαδικασιών χειρισμού παραπόνων/καταγγελιών

Ο Which? έχει αυστηρές απαιτήσεις για όλους τους παραπάνω τομείς και η Stannah είναι περήφανη που αποτελεί τον πρώτο κατασκευαστή ανελκυστήρων σκάλας στο Ηνωμένο Βασίλειο που φέρει το σήμα Αξιόπιστων Συνεργατών. Όλες οι κριτικές των πελατών μας μέσω του Which? αναφέρουν ότι θα μας σύστηναν, ενώ έχουμε και σταθερή γενική βαθμολογία 5/5 στον ιστότοπό του.

Stannah - Αξιόπιστοι Συνεργάτες Which?

Βραβείο Green Apple (Πράσινο Μήλο)

Τα βραβεία Green Apple (Πράσινο Μήλο) αποτελούν μια εκστρατεία αναγνώρισης, επιβράβευσης και προώθησης των βέλτιστων περιβαλλοντικών πρακτικών παγκοσμίως. Η Stannah είναι υπερήφανη που έλαβε το βραβείο το 2014 για τη νέα συσκευασία των προϊόντων της.

Για εμάς, είναι σημαντικό να τηρούμε την ευθύνη που έχουμε ως επιχείρηση σε σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, στον μέγιστο βαθμό. Σκεφτόμαστε το μέλλον και συμβάλλουμε στην εξασφάλιση της θετικής εξέλιξής του.

Stannah - Νικήτρια του Βραβείου Green Apple

Βασιλικό Βραβείο Επιχειρήσεων

Τα Βασιλικά Βραβεία Επιχειρήσεων δίνονται για εξαιρετικά επιτεύγματα των επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις εξής κατηγορίες:

 • Καινοτομία
 • Διεθνές εμπόριο
 • Βιώσιμη ανάπτυξη
 • Προώθηση ευκαιριών μέσω κοινωνικής κινητικότητας

Η Stannah είναι υπερήφανη που έχει κερδίσει το Βασιλικό Βραβείο 4 φορές τα τελευταία 30 χρόνια, τόσο στην κατηγορία Επίτευγμα στις Εξαγωγές όσο και στην κατηγορία Διεθνές Εμπόριο. Αυτό δείχνει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε ως διεθνής εταιρεία, παρέχοντας στα ηλικιωμένα άτομα σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να απολαμβάνουν άνεση και ασφάλεια.

Stannah - Βασιλικό Βραβείο Επιχειρήσεων

MBE για Υπηρεσίες στις Βρετανικές Κατασκευές

Το 2017, οι πρόεδροι της Stannah, Μπράιαν και Άλαν Στάνα, χρίστηκαν MBE (Μέλη του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας) σε αναγνώριση των υπηρεσιών που έχουν προσφέρει στις Βρετανικές Κατασκευές. Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει τις προσπάθειες των δύο αδερφών στο πιο γνωστό προϊόν της Stannah: τον ανελκυστήρα σκάλας Stannah. Το συγκεκριμένο βραβείο μας τιμά ιδιαιτέρως καθώς αναγνωρίζει την προσφορά μας στην κοινότητα, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά σε περισσότερες από 40 χώρες διεθνώς.

MBE για Υπηρεσίες στις Βρετανικές Κατασκευές

10 Βραβεία Χρυσού Μεταλλίου RoSPA

Ο Όμιλος Εταιρειών Stannah γιόρτασε τη λήψη του 10ου συνεχόμενου βραβείου RoSPA (Βασιλικός Σύνδεσμος Πρόληψης Ατυχημάτων), Χρυσό Βραβείο Εργασιακής Υγείας και Ασφάλειας, το 2018. Τα Βραβεία RoSPA αναγνωρίζουν τη δέσμευση στη συνεχόμενη βελτίωση στον τομέα πρόληψης ατυχημάτων και ασθενειών στον εργασιακό χώρο και η συγκεκριμένη βράβευση αναγνωρίζει τη δέσμευση της Stannah στη διατήρηση ενός άριστου ιστορικού υγείας και ασφάλειας για 10 συνεχόμενα έτη.