Μηχανικός σχεδιασμός ανελκυστήρων σκάλας - Μια ασταμάτητη διαδικασία

Βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε συνεχώς, για να κατασκευάζουμε τους καλύτερους ανελκυστήρες σκάλας.

Στο εργοστάσιο της Stannah, οι ερευνητές μας συνεργάζονται στενά με τους μηχανικούς μας για να βρίσκουν από κοινού νέους τρόπους που θα βελτιστοποιήσουν τη βοήθεια που σας προσφέρουμε.

Stannah Stairlift μηχανική

Στη Stannah εργαζόμαστε σκληρά, για να κάνουμε τη ζωή σας όσο το δυνατόν πιο άνετη. Πώς;

  • Επενδύουμε στην καινοτομία. Αυτό σημαίνει πως όταν κάποιος από τους μηχανικούς μας έχει μια ιδέα που πιστεύει πως θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ή άνεση, έχουμε τη δυνατότητα να την εξερευνήσουμε.
  • Ως οικογενειακή επιχείρηση, φροντίζουμε τα πρότυπά μας να υπερβαίνουν αυτά των κανονισμών. Έχουμε αποκτήσει πιστοποιητικά ISO στους τομείς διαχείρισης ποιότητας της επιχείρησης και διαχείρισης υγείας και ασφάλειας. Ακολουθώντας τα πρότυπα του Βρετανικού Συνδέσμου Εμπορίου Ειδών Υγειονομικής Περίθαλψης, η εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας, υπερβαίνει τις νομικές υποχρεώσεις μας.
  • Επειδή κατασκευάζουμε οι ίδιοι τους ανελκυστήρες σκάλας μας, μπορούμε να εγγυηθούμε πως είναι αξιόπιστοι και ασφαλείς. Αυτό το πετυχαίνουμε εφαρμόζοντας ποιοτικούς ελέγχους, και χρησιμοποιώντας μόνο τα ασφαλέστερα υλικά.
  • Οι ανελκυστήρες σκάλας μας ελέγχονται με 25.000 διαδοχικές διαδρομές μετ’ επιστροφής, κι αυτό είναι το λιγότερο. Οι ανελκυστήρες σκάλας της Stannah είναι κατασκευασμένοι για να λειτουργούν για δεκαετίες.
  • Εφαρμόζουμε μόνο τις καλύτερες εργασιακές πρακτικές στην κατασκευή των ανελκυστήρων μας. Επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού, προσφέροντάς σας ειδικούς στον τομέα τους.
  • Αναγνωρίζουμε ότι κάποιες μέρες ίσως να είναι πιο δύσκολες από τις άλλες. Γι’ αυτό, κάθε ανελκυστήρας σκάλας που προσφέρουμε συνοδεύεται από εργονομική ζώνη ασφαλείας για πρόσθετη στήριξη και ασφάλεια. Η ζώνη κλείνει μόνο με ένα χέρι για επιπλέον άνεση στις κινήσεις σας, χωρίς όμως επιπλέον κόπο.
  • Γνωρίζουμε πως, εάν και πολύ σημαντική, δεν σας ενδιαφέρει μόνο η μηχανική διάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας. Γι’ αυτό εργαζόμαστε σκληρά και στον σχεδιασμό, ώστε ο ανελκυστήρας να ταιριάζει απόλυτα στο σπίτι και το γούστο σας.

Έτσι, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι προσφέρουμε πάντα τα υψηλότερα επίπεδα εξυπηρέτησης. Για εμάς στη Stannah είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε ότι είστε ασφαλείς και νιώθετε άνετα στο σπίτι σας. Κάθε βήμα των λειτουργιών μας ελέγχεται προσεκτικά, για να μας οδηγήσει σε αυτόν ακριβώς το στόχο. Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα για τον τρόπο που προσαρμόζουμε τους ανελκυστήρες σκάλας μας στις δικές σας ανάγκες.