Η Stannah διεθνώς

Μια παγκόσμια οικογένεια

Έτσι βλέπουμε τους πελάτες μας. Νοιαζόμαστε γι’ αυτούς και θέλουμε να τους προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα ζωής, κάτι που επιτυγχάνεται με την άνεση της απόλυτης ανεξαρτησίας στα σπίτια τους.

Έχουμε προσφέρει σε περισσότερα από 750.000 άτομα παγκοσμίως αυτήν ακριβώς την ελευθερία και θέλουμε να συνεχίσουμε να το κάνουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς το πετυχαίνουμε αυτό.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

Συνεχίζουμε εδώ και περισσότερα από 150 χρόνια

Ο Τζόζεφ Στάνα ξεκίνησε την οικογενειακή επιχείρηση Stannah πριν από περισσότερα από 150 χρόνια. Αν μπορούσε να δει πόσο μακριά έχουν φτάσει οι αξίες του σήμερα, σίγουρα θα ήταν πολύ υπερήφανος.

Παρότι οι ανελκυστήρες σκάλας μας κατασκευάζονται στην Ευρώπη, τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε 40 χώρες, σε 5 ηπείρους. Καθημερινά, εξυπηρετούμε ολοένα και περισσότερους πελάτες, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής τους και βοηθώντας τους να αυξήσουν την ανεξαρτησία τους. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που αποτελούμε την νο. 1 εταιρεία ανελκυστήρων σκάλας παγκοσμίως, επειδή αυτό μας επιτρέπει να βοηθάμε πολλούς ανθρώπους να ζουν στο σπίτι τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, με άνεση και ασφάλεια.

Είμαστε καινοτόμοι και ηγέτες στον σχεδιασμό ανελκυστήρων σκάλας. Όλα όσα έχουμε μάθει στον κλάδο εφαρμόζονται στα προϊόντα μας, για να σας προσφέρουμε όλα τα οφέλη της πολυετούς πείρας μας.

Οι οικογενειακές αξίες μας παραμένουν σταθερές καθώς εξελισσόμαστε, επιτρέποντάς μας να προσφέρουμε την ίδια εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας που προσφέραμε πάντα. Επειδή εξακολουθούμε να είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, δίνουμε πάντα προτεραιότητα στον πελάτη. Και όπως και στην εποχή του Τζόζεφ Στάνα, ορίζουμε τα υψηλότερα πρότυπα οι ίδιοι για την επιχείρησή μας και τα επιτυγχάνουμε.

Τα περισσότερα από 150 χρόνια πείρας μας στον κλάδο των ανελκυστήρων μάς έμαθαν πολλά:

ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Επειδή θέλουμε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις δικές σας ανάγκες, σας δίνουμε τις πιο ειλικρινείς εξατομικευμένες συμβουλές για το τι πιστεύουμε θα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

stannah συμβουλές

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΙ

Πιστεύουμε ότι πάντα μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για να γίνει η ζωή σας πιο άνετη. Με εσάς στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας, κάνουμε έρευνα και δοκιμάζουμε νέες ιδέες έτσι ώστε τα προϊόντα μας να εξελίσσονται και να βελτιώνονται συνεχώς.

stannah πρώτος ανελκυστήρας σκάλας

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ

Στο σπίτι μας χτίζουμε αναμνήσεις. Εκεί υπάρχουν όλα τα αποκτήματά μας, υλικά και μη, που μαζεύουμε στην πάροδο των χρόνων. Εκεί είναι η οικογένειά μας, οι φιλικοί γείτονες που ποτίζουν τα φυτά μας όταν λείπουμε. Εκεί, αξίζει σε κάθε άνθρωπο να παραμείνει για όσο θέλει, και η αποστολή μας είναι να το βοηθήσουμε να τα καταφέρει.

ανελκυστήρας σκάλας starla στην κορυφή
scroll left button

scroll right button

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Καλέστε μας. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και να σας πούμε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή σας, όπως έχουμε ήδη κάνει για χιλιάδες ανθρώπους απ’ όλο τον κόσμο.