Τι περιλαμβάνει η εγγύηση Ανελκυστήρα Σκάλας 2 ετών;

Οι ανελκυστήρες σκάλας μας συνοδεύονται από συντήρηση για 2 έτη και αποτελεσματική υπηρεσία τεχνικού, ώστε να είμαστε πάντα στο πλευρό σας, ό,τι και αν συμβεί.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

Εγγύηση 2 ετών

Η σχέση με την Stannah δεν τελειώνει με την αγορά του ανελκυστήρα σκάλας.Είμαστε πάντα στο πλευρό σας, κάθε φορά που μας χρειάζεστε και συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε την ασφάλεια που δικαιούστε μέσα στο σπίτι σας.

Δωρεάν συντήρηση

Οι εργασίες συντήρησης στους ανελκυστήρες σκάλας μας είναι απλές και φτηνές, αλλά παρ’ όλα αυτά, εμείς σας προσφέρουμε και δωρεάν επισκέψεις συντήρησης για 2 έτη στη διάρκεια της εγγύησής σας, που μπορείτε να τις προγραμματίσετε όποτε σας βολεύει.

Εξυπηρέτηση με προτεραιότητα

Σε περίπτωση βλάβης του ανελκυστήρα σας, η εγγύηση σάς προσφέρει προτεραιότητα στην 24ωρη υπηρεσία κλήσης τεχνικού, ο οποίος θα είναι στη διάθεσή σας το δυνατόν συντομότερα. Κάθε φορά που τον χρειάζεστε.

Αντικατάσταση ανταλλακτικών

Τα ανταλλακτικά και τα τμήματα των ανελκυστήρων μας είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν δεκαετίες χρήσης, αλλά σε περίπτωση που χρειαστούν αντικατάσταση λόγω της φυσιολογικής φθοράς, μπορούμε να την πραγματοποιήσουμε εμείς.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Θα χαρούμε να σας επισκεφτούμε δωρεάν στο σπίτι σας, για να λύσουμε όλες τις απορίες σας. Οι κατ’ οίκον επισκέψεις μας είναι πάντα δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις, προσφέροντάς σας όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για να εξετάσετε τις επιλογές σας. Όταν θα είστε έτοιμοι, θα είμαστε δίπλα σας για να βοηθήσουμε όπως μπορούμε, όπου και αν βρίσκεστε στην Κύπρο.

ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Σας προσφέρουμε εγγυημένα υποστήριξη και μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σκάλας σας, με τον τρόπο που εξυπηρετεί εσάς, τηλεφωνικά ή στο σπίτι σας. Η ομάδα των τεχνικών μας είναι έτοιμη και πρόθυμη να σας βοηθήσει σε ότι πιθανόν προκύψει με τη χρήση του νέου σας ανελκυστήρα σκάλας, κάθε ημέρα της εβδομάδας, απαντώντας γρήγορα στα αιτήματά σας.

εξυπηρέτηση μετά τις πωλήσεις stannah κύπρου

ΑΣΦΑΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Στην Stannah φροντίζουμε όλα μας τα προϊόντα να είναι πιστοποιημένα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, η ανθεκτικότητα και η ασφάλειά τους, όπως και κάθε ολοκληρωμένος ανελκυστήρας σκάλας ελέγχονται και πιστοποιούνται από τρίτα μέρη. Συνεργαζόμαστε μόνο με προμηθευτές που ακολουθούν τις ίδιες πολιτικές ποιότητας και ασφάλειας όπως η Stannah, εξασφαλίζοντας μέγιστη αποτελεσματικότητα, ποιότητα και ασφάλεια για όλους τους ανελκυστήρες μας. Είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητα των προϊόντων μας, που σας προσφέρουμε εγγύηση 24 μηνών για κάθε ανελκυστήρα σκάλας.

ποιοτικοί ανελκυστήρες σκάλας stannah

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Είμαστε υπερήφανοι για την εξυπηρέτηση πελατών που προσφέρουμε, αφού υπερβαίνει τις υπάρχουσες απαιτήσεις. Έχουμε αναπτύξει έναν δικό μας τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει με τις καρέκλες μας, λύνοντας κάθε ζήτημα γρήγορα και αποτελεσματικά. Όλοι οι ανελκυστήρες σκάλας μας για ευθείες σκάλες συνοδεύονται από μια μικρή ενσωματωμένη οθόνη, που εμφανίζει έναν αριθμό σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος. Έτσι, όταν μας καλείτε, θα αναγνωρίζουμε το πρόβλημα βάσει του αριθμού και θα είναι ακόμη πιθανότερη η επίλυσή του τηλεφωνικά.

τεχνολογία ανελκυστήρας σκάλας
scroll left button

scroll right button

Περισσότερα από 750.000 άτομα από όλο τον κόσμο έχουν εμπιστευτεί την ασφάλειά τους στα χέρια μας και είμαστε υπερήφανοι που δεν τους απογοητεύουμε ποτέ.

Είτε έχετε ανελκυστήρα σκάλας για ευθείες σκάλες είτε για σκάλες με στροφές, θα πρέπει πάντα να λειτουργεί τέλεια, χωρίς δικαιολογίες. Στα θέματα της ασφάλειας, δεν παίρνουμε κανένα ρίσκο. Στην απίθανη περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα, θα είμαστε δίπλα σας για να το επιδιορθώσουμε, αφού μας ειδοποιήσετε.

Έχουμε τοπικές ομάδες σε όλη τη χώρα που βρίσκονται σε αναμονή για τις κλήσεις σας. Θα είναι στο πλευρό σας πολύ γρήγορα, σε περίπτωση που τις χρειαστείτε.

Ζητήστε μια δωρεάν προσφορά