22750125

Καλέστε

Το εύρος του εξοπλισμού μας


Άλλα μοντέλα
>


Ανελκυστήρες Σκάλας για εξωτερικές σκάλες

Στην Stannah, θέλουμε να σας προσφέρουμε την ανεξαρτησία σας παντού.

Είτε η σκάλα σας οδηγεί στην είσοδο του σπιτιού, στην πίσω αυλή, στο γκαράζ ή στη βεράντα, οι ανελκυστήρες σκάλας για εξωτερικές σκάλες που προσφέρουμε σας δίνουν πάλι ελεύθερη πρόσβαση σε κάθε χώρο.

ΔΩΡΕAΝ ΦΥΛΛAΔΙΟ

Ζητήστε σήμερα ένα φυλλάδιο, χωρίς δέσμευση.

ΔΩΡΕAΝ ΦΥΛΛAΔΙΟ

Αποκτήστε το τώρα

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά.

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά.

Τι σας προσφέρει ένας ανελκυστήρας σκάλας για εξωτερικές σκάλες;

Φανταστείτε να μπορείτε να κινηθείτε στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σας με ασφάλεια, άνεση και σιγουριά. Εμείς, θέλοντας να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ελευθερία κίνησης σε όλο σας το σπίτι, έχουμε τελιοποιήσει τους ανελκυστήρες σκάλας για εξωτερικές σκάλες, ένα προϊόν για το οποίο είμαστε εξαιρετικά περήφανοι. Κατασκευάζουμε ανελκυστήρες σκάλας για περισσότερα από 40 χρόνια και έχουμε τελειοποιήσει τις δεξιότητές μας, φτιάχνοντας ένα ανθεκτικό ανελκυστήρα σκάλα για εσάς.

Ανθεκτικός σχεδιασμός

Από μερικά μόνο σκαλιά μέχρι μια πλήρη σκάλα, ο ανελκυστήρας σκάλας για εξωτερικές σκάλες σάς προσφέρει την ελευθερία να κάνετε τις δραστηριότητες που θέλετε. Οι ανελκυστήρες σκάλας για εξωτερικές σκάλες που προσφέρουμε συνδυάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά των εσωτερικών ανελκυστήρων σκάλας μας με την ανθεκτική πρακτικότητα που απαιτείται για να ανταποκρίνονται στα στοιχεία της φύσης, προσφέροντάς σας την ελευθερία κίνησης όπου και αν θέλετε να μετακινηθείτε. Οι ανελκυστήρες μας σας δίνουν πρόσβαση στον κόσμο, έξω από τους τοίχους του σπιτιού σας.

Αξιόπιστος σχεδιασμός

Οι μηχανικοί μας έχουν αναπτύξει ένα μοναδικό πρόγραμμα ελέγχων. Κάθε εξάρτημα των ανελκυστήρων σκάλας μας ελέγχεται με 25.000 διαδρομές μετ’ επιστροφής. Γι’ αυτό, ο ανελκυστήρας σκάλας για εξωτερικές σκάλες είναι μια επένδυση για πολλά χρόνια σε ένα υγιές, δραστήριο, ελεύθερο μέλλον. Οι μηχανικοί μας σας προσφέρουν ασφάλεια και άνεση, κατασκευάζοντας ανελκυστήρες σκάλας για εξωτερικές σκάλες:

  • Πρακτικούς. Οι ανελκυστήρες συνοδεύονται από 2 κουμπιά τηλεχειρισμού. Πατήστε το κουμπί και ο ανελκυστήρας θα έρθει σε εσάς, ακόμη και όταν δεν κάθεστε στην καρέκλα του.
  • Εύκολη εγκατάσταση. Οι ανελκυστήρες σκάλας μας τοποθετούνται στις σκάλες, όχι στους τοίχους. Ανεξάρτητα από το υλικό της σκάλας σας, οι ανελκυστήρες μας τοποθετούνται με ασφάλεια και ταχύτητα.
  • Αξιοπιστία. Οι ανελκυστήρες σκάλας της Stannah διαθέτουν μπαταρία. Δεν θα μείνετε ποτέ κολλημένοι στις σκάλες, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν την μετακίνησή σας με ασφάλεια.
  • Διακριτικότητα. Η καρέκλα κλείνει πρακτικά όταν δεν χρησιμοποιείται, εξοικονομώντας χώρο. Η ράγα εφαρμόζει στο άκρο της σκάλας, για μέγιστη διακριτικότητα και εναρμόνιση με το περιβάλλον της.
  • Ασφάλεια. Οι ανελκυστήρες σκάλας για εξωτερικές σκάλες που παράγουμε πληρούν όλους τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας και κλειδώνονται με κλειδί. Έτσι είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε μόνο εσείς. Οι ανελκυστήρες σκάλας για εξωτερικές σκάλες διαθέτουν επίσης αισθητήρες που εντοπίζουν πιθανά εμπόδια. Εάν ο ανελκυστήρας συναντήσει κάποιο εμπόδιο, θα σταματήσει να κινείται ομαλά, αλλά αμέσως.
scroll left button

scroll right button