Ο ανελκυστήρας σκάλας που ταιριάζει στη διακόσμησή σας

Όταν θέλετε να αγοράσετε έναν νέο καναπέ, μια τραπεζαρία ή και ένα πλυντήριο, η εμφάνισή του σίγουρα αποτελεί έναν παράγοντα που εξετάζετε. Κάθε καινούριο αντικείμενο πρέπει να ταιριάζει με αυτά που ήδη έχετε. Έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο στη διακόσμηση του σπιτιού σας και δεν θέλετε κάτι που θα τη χαλάσει.

Γι’ αυτό και οι ανελκυστήρες σκάλας μας είναι προσαρμόσιμοι. Έτσι, ταιριάζουν στο γούστο και στο σπίτι σας. Εξάλλου, και ο ανελκυστήρας σκάλας αποτελεί ένα νέο έπιπλο.

Είμαστε κατασκευαστές και οι ανελκυστήρες σκάλας μας σχεδιάζονται με βάση την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία χρήσης. Αλλά είμαστε και άνθρωποι, οπότε λαμβάνουμε υπόψη και το θέμα του στυλ.

Επιλογή καρέκλας

Πρώτα θα πρέπει να επιλέξετε την καρέκλα που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Ορισμένες έχουν χαρακτηριστικά που μπορεί να σας αρέσουν. Οι ανελκυστήρες σκάλας Siena έχουν μακρύτερα μπράτσα για πρόσθετη υποστήριξη, όταν κάθεστε και σηκώνεστε από την καρέκλα. Οι ανελκυστήρες σκάλας Starla έχουν ελαφριά κλίση προς τα πίσω, για να αισθάνεστε ασφαλέστεροι.

Και υπάρχουν και άλλα: μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα του φάσματος, ενώ ορισμένες καρέκλες είναι διαθέσιμες σε πλεκτή έκδοση και έκδοση βινυλίου.

chair lifts

Προσαρμόστε την καρέκλα σας

Οι δύο πλέον προσαρμόσιμες καρέκλες μας είναι διαθέσιμες με τους ανελκυστήρες σκάλας Starla και Siena. Δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε στην καρέκλα σας.

Ανελκυστήρες σκάλας Starla

Εάν σας ενδιαφέρει η αισθητική, έχετε βρει αυτό που ζητούσατε. Οι ανελκυστήρες σκάλας Starla μπορούν να γίνουν ένας υπέροχος πόλος έλξης στο χολ σας ή μια άνετη καρέκλα που θα σας ανεβάζει στις σκάλες. Οι φωτογραφίες τούς αδικούν: μόνο όταν δοκιμάσετε αυτήν την καρέκλα, θα καταλάβετε πόσο άνετη είναι.

Με το μοντέλο Starla έχετε επιλογή ανάμεσα σε καρέκλες με πλήρη επένδυση ή συνδυασμό με ξύλο (εάν προτιμάτε το ξύλο, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ανοιχτόχρωμου και σκουρόχρωμου). Μπορείτε επίσης να επιλέξετε εάν η καρέκλα σας θα έχει επικάλυψη βινυλίου ή υφάσματος, σε διάφορα χρώματα. Όλα εξαρτώνται από το προσωπικό σας γούστο.

Ανελκυστήρες σκάλας Siena

Το μοντέλο Siena διαθέτει την πιο πρακτική καρέκλα μας. Οι επιλογές σας είναι σχετικά λιγότερες από αυτές που προσφέρει το μοντέλο Starla, σχετικά με την εμφάνιση, αλλά η καρέκλα είναι διαθέσιμη σε 2 διαφορετικά πλάτη, για λίγο περισσότερο ελεύθερο χώρο. Το μοντέλο Siena διαθέτει μακρύτερα μπράτσα.

Παρότι οι επιλογές σας εδώ είναι λιγότερες, εξακολουθούν να υπάρχουν. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πέντε υπέροχων χρωμάτων για την επένδυση βινυλίου της καρέκλας σας.

Προσαρμόστε τη ράγα σας

Μια τυπική ράγα έχει ασημί ή χάλκινο φινίρισμα. Όπως και με την καρέκλα, μπορείτε να αλλάξετε την εμφάνιση της ράγας σας. Αν επιθυμείτε ένα συγκεκριμένο χρώμα, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Εάν πιστεύετε ότι το ασημί ή το χάλκινο δεν ταιριάζει στο σπίτι σας, ενημερώστε μας για να συζητήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές σας.

Καλέστε μας τώρα. Ο μόνος τρόπος να σας ενημερώσουμε για όλα όσα μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι εάν μιλήσουμε μαζί σας. Προγραμματίστε την επίσκεψη στο σπίτι σας και ο φιλικός σύμβουλός μας θα σας συναντήσει για να διαπιστώσει τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.