Ανελκυστήρες Σκάλας με ρεύμα και μπαταρίες

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Οι διακοπές ρεύματος προκαλούν μεγάλη ταλαιπωρία. Δεν σας επιτρέπουν να κάνετε όλες σας τις δραστηριότητες. Αυτό μπορεί να ισχύει για τις συσκευές της κουζίνας, αλλά δεν ισχύει για τον ανελκυστήρα σκάλας σας.

Ο ανελκυστήρας θα συνεχίσει να λειτουργεί, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος

Θα σας έχει συμβεί να έχετε αγοράσει μια ηλεκτρική συσκευή, χωρίς να ελέγξετε εάν συνεχίζει να λειτουργεί σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Μπορεί να απογοητευτήκατε όταν θέλατε να τη χρησιμοποιήσετε και δεν μπορούσατε, γι’ αυτόν τον λόγο.

Με την αγορά ενός προϊόντος όπως ένας ανελκυστήρας σκάλας, αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δεν θα θέλατε να μείνετε στη μέση της σκάλας, μέσα στο σκοτάδι.

Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε να μη συμβεί ποτέ αυτό.

ο ανελκυστήρας σκάλας συνεχίζει να λειτουργεί, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah δεν σταματούν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah διαθέτουν όλοι μπαταρίες, που φορτίζονται συνεχώς από την παροχή ρεύματος. Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενεργοποιούνται οι μπαταρίες, για να φτάσετε με ασφάλεια στον προορισμό σας. Οι μπαταρίες φορτίζονται αυτόματα όταν η καρέκλα σταματήσει σε σημείο φόρτισης, για να μην αποκλειστείτε ποτέ.

Εκτός από αυτό, οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah διαθέτουν δύο τηλεχειριστήρια, ένα στην κορυφή και ένα στη βάση της σκάλας σας. Εάν η καρέκλα έχει σταματήσει σε διαφορετικό όροφο, μπορείτε να την καλέσετε με το τηλεχειριστήριο και να συνεχίσετε να μετακινήστε. Σε περίπτωση που η διακοπή ρεύματος κρατήσει πολύ, οι μπαταρίες διαρκούν για αρκετές διαδρομές, οπότε μπορείτε να καλείτε τον ανελκυστήρα και να τον χρησιμοποιείτε με ασφάλεια, χωρίς να φοβάστε ότι θα αποκλειστείτε.

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah είναι ασφαλείς, άνετοι και εξαιρετικά αθόρυβοι. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας, χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.

Με τους ανελκυστήρες σκάλας Stannah θα νιώθετε ελεύθεροι, ασφαλείς και ανεξάρτητοι και θα συνεχίσετε να κινήστε, ακριβώς όπως και ο ανελκυστήρας σας!