22750125

Καλέστε

Το εύρος του εξοπλισμού μας


stannah siena ανελκυστήρας σκάλαςασφαλής ανάβαση στις σκάλεςstannah siena για στενές σκάλεςstannah siena διπλώνει και κλείνειstannah siena καρέκλα
Άλλα μοντέλα
>

Ανελκυστήρας Σκάλας Siena
Siena: Απλή λειτουργικότητα

Ένας ευέλικτος ανελκυστήρας σκάλας που ταιριάζει σε εσάς και στο σπίτι σας.

Ο πλέον δημοφιλής ανελκυστήρας σκάλας μας, ο Siena, προσαρμόζεται σε εσάς και στο σπίτι σας. Με διαφορετικά πλάτη καρέκλας, μακρύτερα μπράτσα και καμπύλη πλάτη καρέκλας, είστε άνετοι και ασφαλείας, ακόμη και στις πιο στενές σκάλες.

ΔΩΡΕAΝ ΦΥΛΛAΔΙΟ

Ζητήστε σήμερα ένα φυλλάδιο, χωρίς δέσμευση.

ΔΩΡΕAΝ ΦΥΛΛAΔΙΟ

Αποκτήστε το τώρα

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά.

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά.

Τι σας προσφέρει ένας ανελκυστήρας σκάλας Siena

Τα 150 χρόνια πείρας μας στον κλάδο των ανελκυστήρων, μας έχουν προσφέρει άπλετο χρόνο για να τελειοποιήσουμε τα προϊόντα μας. Οι λεπτομέρειες που έχουμε προσθέσει στον ανελκυστήρα σκάλα σας είναι αυτές που σας κάνουν να αισθάνεστε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Αυτή ακριβώς η αίσθηση θα σας πείσει ότι έχετε αποκτήσει το καλύτερο προϊόν για την επένδυσή σας.

Σύγχρονος σχεδιασμός

Ο σύγχρονος σχεδιασμός της σειράς Siena είναι καθαρός και απλός. Η επένδυση βινυλίου προσφέρει εύκολο και πρακτικό καθαρισμό και τα μακρύτερα μπράτσα είναι σχεδιασμένα για να σας προσφέρουν μέγιστη αίσθηση ασφάλειας. Τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς Siena είναι η απλότητα και η πρακτικότητά της.

Όταν επιλέγετε τη σειρά Siena, έχετε στη διάθεσή σας μια μεγάλη επιλογή χρωμάτων μη εύφλεκτης επένδυσης βινυλίου, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε όπως θέλετε τον ανελκυστήρα σας. Θέλουμε να σας προσφέρουμε ένα προϊόν που ταιριάζει στο σπίτι και στη ζωή σας, διευκολύνοντας την καθημερινότητά σας. Μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα, δεν θα πιστεύετε ότι ζούσατε χωρίς αυτόν.

Πρωτοποριακός μηχανικός σχεδιασμός

Η απλότητα και τα πρακτικά χαρακτηριστικά της σειράς Siena είναι ορισμένοι μόνο από τους λόγους για τους οποίους το συγκεκριμένο προϊόν έχει βοηθήσει χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους. Σε αυτό φυσικά βοηθάει και η σκληρή δουλειά των εξαιρετικά εκπαιδευμένων μηχανικών μας που εφαρμόζουν χρόνια έρευνας στο προϊόν που αποκτάτε σήμερα. Οι μηχανικοί της Stannah έχουν βεβαιωθεί ότι:

  • Οι ανελκυστήρες Siena θα συνεχίσουν να λειτουργούν, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
  • Οι ανελκυστήρες Siena θα είναι πάντα έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν, αφού η καρέκλα και τα μπράτσα κλείνουν με μια εύκολη κίνηση.
  • Ο ανελκυστήρας σας είναι διακριτικός, κινείται ομαλά και αθόρυβα, στην ανάβαση ή κατάβαση της σκάλας, με τη χρήση ενός μοχλού.
  • Δεν χρειάζεται να σκύβετε ή να τεντώνεστε, χάρη στα προαιρετικά χαρακτηριστικά, όπως το κουμπί κλεισίματος υποποδίου.
  • Τα στοιχεία ελέγχου είναι διαισθητικά. Σπρώξτε με το χέρι ή τον καρπό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε και θα αρχίσετε να μετακινήστε.
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν ανελκυστήρα Siena που περιστρέφεται αυτόματα στην κορυφή ή τη βάση της σκάλας σας, για να μπορείτε να κατέβετε με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε όλα τα μοντέλα ανελκυστήρων σκάλας μας για διαφορετικούς τύπους σκαλών

Ρίξτε μια ματιά στα διαφορετικά μοντέλα των ανελκυστήρων σκάλας που προσφέρει η Stannah για τις σκάλες σας. Βρείτε το μοντέλο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.

Θα προτιμούσατε να σας στείλουμε ένα δωρεάν φυλλάδιο;

Θα προτιμούσατε να σας στείλουμε ένα δωρεάν φυλλάδιο;

Προσαρμόστε το δικό σας Ανελκυστήρα Σκάλας Siena

Επιλέξτε το χρώμα και τις λεπτομέρειες του τέλειου ανελκυστήρα σκάλας για εσάς και πείτε μας πόσα σκαλιά έχει η σκάλα σας. Αφού λάβει τις πληροφορίες που θέλετε και χρειάζεστε, ο αξιόπιστος συνεργάτης μας, η Prosvasis Ltd, θα σας καλέσει. Θα κλείσει μαζί σας μια δωρεάν επίσκεψη στο σπίτι σας, για να σας δώσει μια δωρεάν προσφορά.

siena

Σχεδιάστε τον ανελκυστήρα σκάλας σας

Χρώμα:

Stannah Siena Stannah Siena Stannah Siena Stannah Siena Stannah Siena

Τύπος σκάλας:

Σκάλες με στροφές

Ευθείες σκάλες

Δωρεάν προσφορά

Βασικά χαρακτηριστικά Ανελκυστήρων Σκάλας Siena

Από τα διαφορετικά πλάτη καρέκλας έως τα διαφορετικά χρώματα υφασμάτων, ο ανελκυστήρας Siena προσαρμόζεται άριστα στο χώρο σας με τρόπο που θα σας εκπλήξει. Δείτε πιο κάτω τι κάνει τη σειρά Siena να ξεχωρίζει.

ΠΛΑΤΥΤΕΡΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΝΕΣΗ

Με στρογγυλεμένη πλάτη και πλατύτερο κάθισμα, η καρέκλα της σειράς Siena είναι απλή, αλλά ανθεκτική. Είναι σχεδιασμένη για να σας προσφέρει τη μέγιστη δυνατή άνεση.

ανελκυστήρας σκάλας με πλατύτερο κάθισμα

ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

Τα μπράτσα της σειράς Siena είναι μακρύτερα από ότι στα άλλα μοντέλα μας. Είναι ιδανικά για να ακουμπάτε τα χέρια σας για πρόσθετη στήριξη και σας προσφέρουν αίσθηση σταθερότητας καθώς κάθεστε και σηκώνεστε από την καρέκλα.

μεγαλύτερα μπράτσα

ΧΡΗΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Οι ανελκυστήρες Siena θα συνεχίσουν να λειτουργούν ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Όταν όλες οι άλλες συσκευές διακόπτουν τη λειτουργία τους, ο ανελκυστήρας σκάλας της Stannah θα συνεχίζει να λειτουργεί με την μπαταρία του.

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΕΥΘΕΙΕΣ ΣΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΛΕΣ ΜΕ ΣΤΡΟΦΕΣ

Η ράγα του ανελκυστήρα καθορίζεται από το σχήμα της σκάλας, αλλά είτε είναι ευθεία, είτε με στροφές ή ελικοειδής, η σειρά Siena μπορεί να εγκατασταθεί στο σπίτι σας.

καλύτερη επιλογή ανελκυστήρας σκάλας

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΣΤΕΝΕΣ ΣΚΑΛΕΣ

Η σειρά Siena αποτελεί την ιδανική επιλογή για πιο στενές σκάλες. Διαθέτει καρέκλα με κλίση, που σας επιτρέπει να καθίσετε πιο πίσω, έτσι ώστε να μην προεξέχουν τα γόνατά σας και να μην έρχονται σε επαφή με εμπόδια.

ανελκυστήρες σκάλας για στενές σκάλες

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΖΩΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Οι ανελκυστήρες Siena διαθέτουν μια εύκολη στη χρήση, ανασυρόμενη ζώνη ασφαλείας, τοποθετημένη στα μπράτσα της καρέκλας. Αυτό σας προσφέρει εύκολη πρόσβαση και δεν χρειάζεται να ασχολείστε με κουμπώματα, αφού μπορείτε να την κλείσετε με ένα μόνο χέρι.

ζώνη ασφαλείας
scroll left button

scroll right button