22750125

Καλέστε

Το εύρος του εξοπλισμού μας


Stannah Solus ανελκυστήρας σκάλαςStannah Solus ανελκυστήρας σκάλας σε σκάλεςStannah Solus κλειστή καρέκλαStannah solus σε σκάλες με στροφέςΆνοιγμα της καρέκλας από τον ανελκυστήρα σκάλας
Άλλα μοντέλα
>

Ανελκυστήρας Σκάλας Solus
Solus: Καινοτομία που προσαρμόζεται

Οι αποσπώμενες ράβδοι σύνδεσης κάνουν τους ανελκυστήρες σκάλας Solus εξαιρετικά προσβάσιμους, ακόμη και αν χρησιμοποιείτε αναπηρικό αμαξίδιο

Οι σύγχρονοι ανελκυστήρες σκάλας Solus προσφέρουν πλευρική πρόσβαση στην καρέκλα, αλλά και αποσπώμενες ράβδους σύνδεσης για μεγαλύτερη υποστήριξη, ώστε ακόμη και άτομα με περιορισμένη κινητικότητα σε ολόκληρο το σώμα να αισθάνονται ασφαλή όταν χρησιμοποιούν τις σκάλες τους.

Κάντε κλικ στο κουμπί για να καλέσετε: 22750125

ΔΩΡΕAΝ ΦΥΛΛAΔΙΟ

Ζητήστε σήμερα ένα φυλλάδιο, χωρίς δέσμευση.

ΔΩΡΕAΝ ΦΥΛΛAΔΙΟ

Αποκτήστε το τώρα

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά.

Ζητήστε τώρα μια δωρεάν προσφορά.

Τι σας προσφέρει ένας ανελκυστήρας σκάλας Solus;

Διαφορετικό, σύγχρονο σχεδιασμό, βασισμένο στην καινοτομία. Μας επιτρέπει να γινόμαστε ακόμη πιο δημιουργικοί στον σχεδιασμό τους, και να σας προσφέρουμε περισσότερα σχέδια επένδυσης από κάθε άλλη φορά. Τα περισσότερα από 150 χρόνια εμπειρίας μας στον κλάδο των ανελκυστήρων σκάλας, μας έμαθαν να ακούμε τις ανάγκες σας και να τις καλύπτουμε μέσα από τα προϊόντα μας. Οι ανελκυστήρες σκάλας Solus προσφέρουν ασφάλεια, για κάθε σχήμα σκάλας, και ειδικά αν η κινητικότητά σας είναι περιορισμένη σε όλο σας το σώμα.

Καινοτόμος σχεδιασμός

Οι ανελκυστήρες σκάλας Solus διαθέτουν λιγότερη επένδυση από τα υπόλοιπα προϊόντα μας, αλλά είναι εξίσου άνετοι. Η στρατηγική θέση της επένδυσης υποστηρίζει τα σωστά σημεία του σώματος ακόμα και με λιγότερο ύφασμα. Διατίθενται σε 3 διαφορετικά υφάσματα, για να ταιριάζουν σε κάθε γούστο. Είτε επιλέξετε μια απαλή επένδυση από ύφασμα, βινύλιο ή μοντέρνο ιταλικό δέρμα, έχετε πάντα μεγάλη επιλογή χρωμάτων για να προσαρμόσετε τον ανελκυστήρα σας στις επιθυμίες σας.

Μηχανική που ξεπερνάει τα όρια

Η σειρά Solus έχει βοηθήσει χιλιάδες άτομα από όλο τον κόσμο να ανακτήσουν την ανεξαρτησία τους, με τα σύγχρονα και καινοτόμα χαρακτηριστικά της. Σε αυτό φυσικά βοηθάει και η σκληρή δουλειά των εξαιρετικά εκπαιδευμένων μηχανικών μας που εφαρμόζουν χρόνια έρευνας στο προϊόν που αποκτάτε σήμερα. Οι μηχανικοί της Stannah έχουν βεβαιωθεί ότι:

  • Οι ανελκυστήρες Solus θα συνεχίσουν να λειτουργούν, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.
  • Διαθέτουν εργονομική ζώνη ασφαλείας για να μπορείτε να την κλείσετε χρησιμοποιώντας μόνο ένα χέρι.
  • Διαθέτουν 10 αισθητήρες ασφαλείας, έτσι ώστε εαν υπάρχει κάποιο εμπόδιο στη διαδρομή, ο ανελκυστήρας σταματάει απαλά.
  • Είναι πάντα έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν, αφού το πόδι και τα μπράτσα ανοίγουν και κλείνουν με μια εύκολη κίνηση.
  • Το να κάθεστε και να σηκώνεστε από την καρέκλα είναι εξαιρετικά ασφαλές, ενώ το υποπόδιο είναι καλυμμένο με αντιολισθητικό ύφασμα.
  • Ο ανελκυστήρας σκάλας σας είναι διακριτικός, κινείται ομαλά και αθόρυβα, στην ανάβαση ή κατάβαση της σκάλας, με τη χρήση ενός κουμπιού.
  • Τα στοιχεία ελέγχου είναι διαισθητικά. Σπρώξτε με το χέρι ή τον καρπό σας προς την κατεύθυνση που θέλετε και θα αρχίσετε να μετακινήστε.
  • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε έναν ανελκυστήρα σκάλας Solus που περιστρέφεται αυτόματα στην κορυφή ή τη βάση της σκάλας σας, για να μπορείτε να κατέβετε με απόλυτη ασφάλεια.

Δείτε όλα τα μοντέλα ανελκυστήρων σκάλας μας για διαφορετικούς τύπους σκαλών

Ρίξτε μια ματιά στα διαφορετικά μοντέλα των ανελκυστήρων σκάλας που προσφέρει η Stannah για τις σκάλες σας. Βρείτε το μοντέλο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας και επιλέξτε τον σχεδιασμό του ιδανικού ανελκυστήρα σκάλας για εσάς.

Θα προτιμούσατε να σας στείλουμε ένα δωρεάν φυλλάδιο;

Θα προτιμούσατε να σας στείλουμε ένα δωρεάν φυλλάδιο;

Προσαρμόστε το δικό σας Ανελκυστήρα Σκάλας Solus

Stannah Starla custimized

Σχεδιάστε τον ανελκυστήρα σκάλας σας

δέρμα:

ύφασμα:

βινύλιο:

Τύπος σκάλας:

Δωρεάν προσφορά

Βασικά χαρακτηριστικά Ανελκυστήρων Σκάλας Solus

H σειρά Solus δεν σας προσφέρει μόνο κινητικότητα. Σας επιτρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς. Δείτε τα καινοτόμα χαρακτηριστικά της συγκεγκριμμένης σειράς και τον τρόπο που σας προσφέρει αυτή την ασφάλεια.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

Τα μπράτσα των ανελκυστήρων σκάλας Solus μπορούν να ρυθμιστούν, σύμφωνα με το μήκος των χεριών σας. Σας προσφέρουν υποστήριξη όταν κάθεστε και σηκώνεστε από την καρέκλα και μπορείτε να τα προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Ρυθμιζόμενα μπράτσα στον Stannah Solus

ΡΑΒΔΟΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Οι ανελκυστήρες σκάλας Solus είναι ανάμεσα στους τέσσερις τύπους ανελκυστήρων μας που διαθέτουν ράβδους σύνδεσης, για να προσφέρουν υποστήριξη και από τις δύο πλευρές, αγκαλιάζοντας το σώμα σας ενώ μετακινείστε με ασφάλεια στις σκάλες.

ράβδοι συνδέσμου μοντέλο stannah solus

ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΡΑΒΔΟΙ

Οι ράβδοι σύνδεσης είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό ασφαλείας, αλλά μπορούν να αφαιρεθούν, εάν χρειάζεστε πλευρική πρόσβαση από το αναπηρικό αμαξίδιο. Μπορείτε να τραβήξετε το αναπηρικό αμαξίδιό σας δίπλα στην καρέκλα και να ανασηκωθείτε ευκολότερα.

Αποσπώμενες ράβδοι συνδέσμου σε καρέκλα ανελκυστήρα σκάλας

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ

Οι ανελκυστήρες σκάλας Solus προσφέρουν 3 επιλογές επένδυσης και πολλές χρωματικές επιλογές. Σίγουρα θα βρείτε αυτήν που ταιριάζει στο γούστο σας, ώστε ο ανελκυστήρας σκάλας να συνδυάζεται όμορφα στο σπίτι σας.

Επιλογές επένδυσης για καρέκλα ανελκυστήρα σκάλας

ΚΛΕΙΔΙ

Ο ανελκυστήρας σκάλας διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση κλειδί. Το κλειδί τοποθετείται στο άκρο του μπράτσου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απενεργοποίηση του ανελκυστήρα ή να αφαιρεθεί τελείως για τη διακοπή λειτουργίας του. Εσείς έχετε τον έλεγχο.

Κλειδί απενεργοποίησης ή αποκλεισμού ανελκυστήρα σκάλας

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΡΟΦΟ

Όλοι οι ανελκυστήρες σκάλας μας διαθέτουν 2 κουμπιά τηλεχειρισμού για να καλέσετε τον ανελκυστήρα όταν βρίσκεστε σε άλλο όροφο. Αυτό σημαίνει πως δεν θα απομονώνεστε πλέον σε έναν μόνο όροφο, και θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας σας για να μεταφέρετε αντικείμενα στις σκάλες, όπως ρούχα ή ψώνια.

Κουμπιά τηλεχειριστηρίου για ανελκυστήρα σκάλας stannah
scroll left button

scroll right button

Ζητήστε έναν δωρεάν έλεγχο σκάλας