Ποιος είναι ο καλύτερος ανελκυστήρας σκάλας για εμένα;

Κάθε άτομο και κάθε σπίτι είναι διαφορετικά. Το ίδιο ισχύει και για κάθε ανελκυστήρα σκάλας.

Οι ανελκυστήρες σκάλας Stannah κατασκευάζονται σύμφωνα με τις ανάγκες και τις σκάλες σας. Κατασκευάζουμε ανελκυστήρες σκάλας εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια και έχουμε μάθει πολλά για αυτούς. Αυτό σημαίνει πως γνωρίζουμε πώς ένας ανελκυστήρας σκάλας μπορεί να σας βοηθήσει να αισθάνεστε ασφαλέστεροι και περισσότερο άνετοι μέσα στο σπίτι σας.

Ο σωστός ανελκυστήρας σκάλας θα σας επιτρέψει να σταματήσετε να ανησυχείτε για τη χρήση της σκάλας σας. Θα αφαιρέσει τα εμπόδια και θα σας ξαναδώσει την ανεξαρτησία που νομίζατε πως είχατε χάσει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αποφασίσετε τι θέλετε και τι χρειάζεστε και να βρείτε το προϊόν που αντιστοιχεί σε αυτές τις επιθυμίες και ανάγκες. Και είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο ακούγεται. Ένας από τους ειδικούς μας είναι έτοιμος να σας επισκεφτεί και να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε κάθε λεπτομέρεια.

Στο μεταξύ, ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να σκεφτείτε, για να βρείτε το κατάλληλο προϊόν για εσάς.

Αποφασίστε τι χρειάζεστε

Γιατί σας δυσκολεύουν οι σκάλες;

Λόγω έλλειψης ενέργειας; Λόγω των γονάτων σας; Λόγω της καρδιάς σας; Λόγω του φόβου πτώσης;

Η απάντηση σε αυτήν την ερώτηση θα βοηθήσει τον ειδικό μας να σας συμβουλεύσει για την καρέκλα που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας. Εάν έχετε πρόβλημα κινητικότητας στα γόνατά σας, μια καρέκλα σαν αυτήν του μοντέλου Sadler είναι η ιδανική επιλογή. Οι ανελκυστήρες σκάλας Sadler υποστηρίζουν το βάρος σας, για να μην επιβαρύνει τα γόνατά σας και η καρέκλα δεν σας αφήνει να καθίσετε πλήρως. Έτσι, μπορείτε να κάθεστε και να σηκώνεστε πολύ πιο εύκολα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο χώρο, ίσως οι ανελκυστήρες σκάλας Siena να είναι η κατάλληλη επιλογή για εσάς, αφού είναι διαθέσιμοι σε 2 διαφορετικά πλάτη. Οι ανελκυστήρες σκάλας Siena είναι καλή επιλογή και εάν έχετε προβλήματα αστάθειας όταν κάθεστε και σηκώνεστε, αφού τα μακρύτερα μπράτσα που διαθέτουν σας προσφέρουν πρόσθετη υποστήριξη.

Σκεφτείτε τι θα σας έκανε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά. Ένα μεγαλύτερο υποπόδιο για πρόσθετη υποστήριξη στα πόδια;

Το κλείσιμο μιας επίσκεψης στο σπίτι είναι εύκολο. Καλέστε μας τώρα! Ο σύμβουλός μας θα έρθει σπίτι σας σε ελάχιστο χρόνο και θα σας θέσει τα σωστά ερωτήματα για να διαπιστώσει ποια επιλογή είναι κατάλληλη για εσάς. Πριν το καταλάβετε, θα έχουμε εγκαταστήσει τον ανελκυστήρα σκάλας σας και δεν θα μπορείτε να πιστέψετε ότι ζούσατε χωρίς αυτόν.

Σκεφτείτε τι χρειάζεται το σπίτι σας

Κάθε σκάλα είναι διαφορετική. Όπως φαντάζεστε, ο τύπος της σκάλας σας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας στην επιλογή του κατάλληλου ανελκυστήρα σκάλας για εσάς. Για να αποφασίσετε ποιον τύπο ανελκυστήρα χρειάζεστε, σκεφτείτε τα εξής:

  • Υπάρχει πλατύσκαλο στη μέση της σκάλας;
  • Πόσα σκαλιά έχει η σκάλα;
  • Η σκάλα σας είναι ευθεία ή με στροφές;
  • Υπάρχουν εμπόδια στη διαδρομή;
  • Υπάρχουν περισσότερες από μία σκάλες;
  • Πού θα τοποθετείται η καρέκλα όταν δεν χρησιμοποιείτε;
  • Σε ποια πλευρά της σκάλας θα τοποθετηθεί ο ανελκυστήρας;

Ο σύμβουλος πωλήσεών μας θα σας βοηθήσει να βρείτε απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας. Θα μετρήσει τη σκάλα σας από την κορυφή ως τη βάση και θα βρει τις καλύτερες επιλογές για εσάς.
Κοιτάξτε τη σκάλα σας και σκεφτείτε τι θα λειτουργούσε καλύτερα για εσάς. Στη διάρκεια της επίσκεψης στο σπίτι σας, ο σύμβουλός μας θα συζητήσει μαζί σας τις καλύτερες επιλογές. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να αποφασίσετε από κοινού ποιο προϊόν ταιριάζει καλύτερα στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας.

Χρειάζεστε ανελκυστήρα σκάλας για εξωτερικές ή εσωτερικές σκάλες;

Οι σκάλες ανεβαίνουν έναν όροφο;

Χρειάζεστε συχνή πρόσβαση στη σοφίτα σας;

Θέλετε να κατεβαίνετε και στο υπόγειο;

Ζείτε σε σπίτι με αρκετούς ορόφους;

Το πρώτο βήμα είναι να αποφασίσετε από πού θα ξεκινάει ο ανελκυστήρας σκάλας σας και πού θα καταλήγει. Το επόμενο βήμα είναι το εξής:

Πού θα τοποθετηθεί η ράγα;

Θέλετε να είναι δίπλα στον τοίχο;

Ή δίπλα στην κουπαστή;

Τα υπόλοιπα άτομα στο σπίτι σας χρειάζονται πρόσβαση στην κουπαστή για να νιώθουν ασφάλεια; Εάν ναι, θα βοηθούσε να τοποθετηθεί η ράγα στην αντίθετη πλευρά της σκάλας. Οι ανελκυστήρες σκάλας προσαρμόζονται στις σκάλες και όχι στους τοίχους σας, οπότε μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε πλευρά.

Οι ράγες των ανελκυστήρων σκάλας είναι μικρού μεγέθους. Δεν εμποδίζουν την πρόσβαση στις σκάλες σας, γι’ αυτό και οι σκάλες θα είναι προσβάσιμες και σε άλλα άτομα. Κάθε καρέκλα που κατασκευάζουμε κλείνει πρακτικά, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε επιλογή μεταξύ της σκάλας ή του ανελκυστήρα σκάλας, αφού θα έχετε και τα δύο.

Πού θα τοποθετείται η καρέκλα όταν δεν χρησιμοποιείτε;

Υπάρχει ξεχωριστό πλατύσκαλο στην αρχή ή στο τέλος της σκάλας σας; Θέλετε να κλείνει η καρέκλα;

Η τοποθέτηση της καρέκλας στη γωνία μπορεί να σας ενδιαφέρει, εάν οι σκάλες σας είναι πολύ στενές και δεν θέλετε η καρέκλα να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Υπάρχει πόρτα στη διαδρομή;

Ούτε αυτό αποτελεί πρόβλημα. Η ανασυρόμενη ράγα μας κλείνει όταν δεν χρησιμοποιείτε τον ανελκυστήρα σκάλας σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν υπάρχει πόρτα στην κορυφή ή τη βάση της σκάλας σας, μπορείτε να αποκτήσετε έναν ανελκυστήρα σκάλας και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την πόρτα σας. Η ράγα κλείνει αυτόματα όταν ο ανελκυστήρας σκάλας αρχίζει να κινείται, οπότε δεν θα χρειαστεί να σηκώνετε βάρη.

Επιλογές όπως η ανασυρόμενη ράγα κάνουν τους ανελκυστήρες σκάλας μας ακόμη πιο ευπροσάρμοστους και μας επιτρέπουν να σας προσφέρουμε περισσότερες επιλογές.

Πώς κατασκευάζεται ένας ανελκυστήρας σκάλας σύμφωνα με τις ανάγκες σας;

Από τη ράγα μέχρι τον τύπο καρέκλας, κάθε τμήμα του ανελκυστήρα σκάλας μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Εάν οι σκάλες σας είναι ευθείες, δημιουργούμε ια ευθεία ράγα που ταιριάζει με ακρίβεια χιλιοστού στις σκάλες σας. Εάν έχουν στροφές, η ράγα αγκαλιάζει κάθε γωνία.

Έχετε επίσης ελευθερία επιλογής στις καρέκλες που θα τοποθετηθούν στη ράγα. Θέλετε η καρέκλα σας να έχει μακρύτερα μπράτσα; Θέλετε ένα πλατύτερο κάθισμα; Μια καρέκλα σε μορφή πλατφόρμας; Μια μεγάλη ποικιλία υφασμάτων; Ένα πλατύτερο υποπόδιο ή ένα υποπόδιο με κλίση προς τα αριστερά ή τα δεξιά;

Οι σύμβουλοί μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να εντοπίζουν τον κατάλληλο ανελκυστήρα σκάλας για εσάς και το σπίτι σας. Αρχίστε να σκέφτεστε τι θα σας άρεσε, αλλά ακούστε και τις συμβουλές τους. Θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ξανά πλήρη πρόσβαση στο σπίτι σας, με ασφάλεια και άνεση.